Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή με τις κοτοκροκετομπουκές μου έμεινε απωθημένο μετά το τελευταίο που έπαθα με το ακατανόμαστο μαγαζί :p είπα να στρωθώ λίγο.

Κοτομπουκίτσες και ομελέτα με εσωτερικό απο τυρί τσένταρ :D

tHKDXr8.jpg

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] αν μπορεις γραψε λιγο τι εβαλες στο παναρισμα στις κοτομπουκιες, οσες φορες και αν εχω προσπαθησει να τις φτιαξω ποτε δεν ειχα τετοιο αποτελεσμα.

Παξιμάδι εφτάζυμο, φρυγανιά, πάπρικα, πιπέρι λεπτοκομμένο, λίγο αλεύρι καλαμποκιού και αυγό :)

Ολα εκτός το αυγό σε γουδοχέρι χτύπημα

Μεζεδάκι για βραδινό ποτό :D

Μπουκίτσες απο κολοκυθάκι και μπέικον σε μικρά ρολά και ψαρονέφρι με φιστίκια Αιγίνης

IrhcPi9.jpg

sSSMhmk.jpg

Πάντως με τέτοιο μεζεδάκι -προσωπικά- και "κώνιο" δεν θα με "χαλαγε"!!!

:suicide2:

:daisy::daisy::daisy::daisy::daisy::daisy:

Πάντως με τέτοιο μεζεδάκι -προσωπικά- και "κώνιο" δεν θα με "χαλαγε"!!!

:suicide2:

:daisy::daisy::daisy::daisy::daisy::daisy:

NSF[?]

Αυτό προφέρεται το ίδιο με το coño? :-O

[MENTION=22342]minast[/MENTION]

Δεν νομίζω ότι αυτοί που το "κέρασαν" στο Σωκράτη, είχαν την Ισπανική slang κατά νου!!:angry:

[MENTION=22342]minast[/MENTION]

Δεν νομίζω ότι αυτοί που το "κέρασαν" στο Σωκράτη, είχαν την Ισπανική slang κατά νου!!:angry:

Πλακίτσα έκανα, με αφορμή την ορθογραφία που με ξένισε (Εγώ θα το έγραφα με -ει-)

Μη με παρεξηγείς, το έκανα για να ξεγελάσω την λιγούρα από τις φωτογραφίες :)

Μου θύμισε λίγο τον Σημίτη όταν έλεγε "πχιότητα"

Και για να μην είμαι εντελώς οφτόπικ, ζήλεψα λίγο αυτή την τάρτα που μου έστειλαν σήμερα - αν προλάβω θα την φτιάξω το ΣΚ και θα σας πω εντυπώσεις...

MEGA TV: ΠΡΩΙΝΟ MOU - Τάρτα λεμόνι με σοκολάτα - web tv , μαγειρική

ε τωρα φταιω εγω που θυμηθηκα το παλαιο ασμα :

" Τέλω να πετάαανωωω!!!""

:thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2:

καλα ολα αυτα, αλλα το πλυσιμο των πιατων μετα ειναι πολυ πονεμενη υποθεση. Ιδιως αν εχεις φαει το καταπετασμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.