Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Μια χαρά πάει και το λευκό κρασί.

Ρακή βάζω γυρνώντας το μπουκάλι πάντα, αλλά υποθέτω 3 σφηνάκια είναι οκ.

Αν χρησιμοποιήσεις ρακή βάλτου και φωτιά να φύγει το αλκοόλ

ps Μακριά απο απορροφητήρα κατά τον εμπρησμό

Link to comment
Share on other sites

20130124203244.jpg

Έτοιμο!!!

FYI : κάπου με την καραμέλα κάναμε πατάτα.. και δεν έμεινε στέρεη...

Αλλά από γεύση το ευχαριστήθηκα πολύ

Για να γινει καλη η καραμελα θελει βρασιμο 3-3.5 ωρες.

Btw θελω να αγορασω μερικα μαχαιρακια για το καινουριο νοικοκυριο. Θελω να δωσω £25-30. Εχετε να προτινετε κανενα σετακι απο amazon.co.uk ή argos.co.uk? Το ξερω οτι σ αυτη την τιμη δεν περιμενω ποιοτητα, απλα να βγαλουν κανα δυο χρονια με ακονισμα.

Sent from my HTC DESIRE HD using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]

έβρασε 4 ώρες...

και γίνεται πιο ρευστή απόσο πρέπει..

Αν έχεις σωστό τρόπο πες μου, γιατί και μια άλλη φορά που είχαμε δοκιμάσει παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα..

Link to comment
Share on other sites

Γεμιζεις κατσαρολα με νερο και πετας μετα το ντενεκακι οπως ειναι κλειστο και το βραζεις για 3-3.5 ωρες. Εγω 2-3 φορες που το εχω κανει το εχω αφησει λιγο πανω απο 3 ωρες και βγαινει κομπλε. Δεν θυμαμαι βεβαια αν πρεπει να το αφησεις να κρυωσει, γιατι πανε χρονια που εχω να το κανω. Μπορει να ειναι το ωραιοτερο γλυκο που εχω φαει αλλα ειναι θερμιδικη βομβα....

Link to comment
Share on other sites

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Link to comment
Share on other sites

Μέρες έχω να ανεβάσω κάτι ε;

Λοιπόν αγόρασα κοκοράκια Γαλλιας. Τα ξεκοκάλισα προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσω το δέρμα ολόκληρο. Λίγο δύσκολο ήταν λόγω μεγέθους αλλά έγινε.

Το βράδυ μπήκαν σε μαρινάδα (μουστάρδα, λάδι, αλάτι, πιπέρι, βραστή κόκκινη πιπεριά, κρέμα μπαλσάμικου) και το μεσημέρι πήγαν μία βόλτα απο το τηγάνι να γίνει η απαραίτητη κρούστα. Μετά μπήκαν φούρνο και ταυτόχρονα φτιάχτηκε μία σάλτσα ροκφόρ και μερικά λαχανικά.

nclnBMH.jpg

T2EzdWs.jpg

UtC6Wt8.jpg

chwpcYG.jpg

x70vLJX.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.