Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;

αποφάσισα να ποστάρω πάλι :

Να δειξω και τα 10 καλαμακια για βράδινο :p

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
@dellman 3 τέτοια =1,5κανονικό.... θέλω 6 στην καθισιά μου...

η ποσοτητα της καυτερης παπρικας θα σε κανει να το ξανασκεφτεις

πιθανοτατα κατα την πρωινη επισκεψη στο αποχωρητηριο...:hehe:

4 ¨ηταν

εγώ το έχω πει οποιος θέλει πάμε μαζί όποιος σταματήσει πρώτος πληρώνει λογαριασμό

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] που να φας από τον Κώστα στο στενό της Μητροπόλεως με την καυτερή πιπεριά μέσα

c3c.png

What?

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION]

Ειναι οτι λέει η συνταγή. Άλλο το σπληνάντερο(εχει κομματια σπληνα που πλεον δεν την πουλανε+ οτι τα κομματια της γεμμισης ειναι πιο μεγαλα) κ άλλο το χωριάτικο λουκάνικο..και αλλο το μπουμπάρι(εχει κ ρυζι μεσα..).

Ο ένας βάζει λουκάνικα ή άλλη βάζει φέτα. Πολλές παραλλαγές οι γίγαντες από το original που είναι με ντομάτα μαϊντανό βλέπω :p

Αρνακι Ναξου επιτρεπεται;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Θα εχει παραπανω λιπος...αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα. Οτι θελεις βαλε.

Εγω βαζω κατσικακι Ναξου και οχι αρνακι λογω λιπαρων και μυρωδιας.

Ερωτηση:

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει φετα ή μυζηθρα;

Εχω βρει κατι βιντεακια-οδηγιες στο νετ αλλα θα ηθελα και μια γνωμη μεσα απο τη παρεα μας εδω απο καποιον που το εχει δοκιμασει.

Παλια εκανε η μητερα μου οταν ειχαμε αγελαδες και αλλα οικοσιτα ζωα.

Θα ρωτησω και σε λεω.

Στην καθημερινή της Κυριακής που μας πέρασε έχει βιβλιαράκι για το πως να κάνεις κρέμες, γιαούρτι και φέτα. Δε ψάχνεις να βρεις κάποιο αντίτυπο;

Ερωτηση:

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει φετα ή μυζηθρα;

Εχω βρει κατι βιντεακια-οδηγιες στο νετ αλλα θα ηθελα και μια γνωμη μεσα απο τη παρεα μας εδω απο καποιον που το εχει δοκιμασει.

Ειδικά αυτό που φτιάχνουν κάποιοι στο σπίτι για μυζήθρα είναι πολύ απλό. Κόβεις το γάλα με ελάχιστο ξύδι, το στραγγίζεις, το αλατίζεις, έτοιμη η "μυζήθρα". Η κανονική όμως φτιάχνεται από το υπόλειμμα της τυροκόμησης άλλων τυριών.

Το πιο κοντινό σε αυτό που έχω δει να φτιάχνουν στην πράξη είναι αυτό:

http://www.ftiaxno.gr/2008/01/blog-post.html

εγώ το έχω πει οποιος θέλει πάμε μαζί όποιος σταματήσει πρώτος πληρώνει λογαριασμό

Κολάζομαι να το δοκιμάσω αυτό :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.