Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Έψαχνα για εκχύλισμα καυτερής πιπεριάς και έπεσα πάνω σε αυτό:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XsqW6byqotE]HOT PEPPER EXTRACT PRANK - YouTube[/ame]

Πρέπει να χρησιμοποίησε αυτό:

Blair's 3 AM Reserve Pepper Extract

αλλά για τους πραγματικά αποφασισμένους, υπάρχει και αυτό (pure capsaicin?):

Blair's 6 AM Reserve Pepper Extract (Extremely Limited) :jump:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Έψαχνα για εκχύλισμα καυτερής πιπεριάς και έπεσα πάνω σε αυτό:

Πρέπει να χρησιμοποίησε αυτό:

Blair's 3 AM Reserve Pepper Extract

αλλά για τους πραγματικά αποφασισμένους, υπάρχει και αυτό (pure capsaicin?):

Blair's 6 AM Reserve Pepper Extract (Extremely Limited) :jump:

Παραθέτω ένα σχόλιο για την πιο "απαλή" από τις δύο :)

I received this 'sauce' as a gift from a client of mine. He knew I was a chilihead and thought that this would be a nice surprise. Well, I have The Source hot sauce and I sometimes use it as floor stripper, but 3 AM is unimaginable. I think I hallucinated after adding a atom-sized bit to some salsa and then eating it. It felt like someone was slicing open my tongue with acid-coated rusty razor blades. God almight, I have heard that some nuclear powered submarines are now using this stuff as their fuel source, effectively replacing plutonium. After I regained conciousness, I carefully replaced the wax over the top, never to be opened again save for very special occasions. I cannot believe that something this hot exists in nature! If you have the cash, buy it if only for the sake of saying that you have something this F***ing hot!

Εγώ απλά περιμένω να φυτρώσουν οι habaneros μου και θα είμαι ευχαριστημένος :T:

Link to comment
Share on other sites

Πήγα τις προάλλες σε ένα Ιρανικό στο Χαλάνδρι. Μακράν το καλύτερο κεμπάπ που έχω φάει ποτέ μου και με τρομερά ρύζια (ειδικά το πιάτο με ξύσμα πορτοκαλιού).

Έχει μία προσφορά για μπουφέ (φάε όσο θες) στις 18 Δεκέμβρη, αν δεν θεωρηθεί διαφήμιση να το ποστάρω :p

Link to comment
Share on other sites

Δέχομαι το like του [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ως άδεια να το ποστάρω οπότε:

Αυτό είναι το μαγαζί. Και ναι οι φωτογραφίες από τα πιάτα του είναι ακριβείς.

Η προσφορά είναι από το facebook και λέει:

Αγαπητοί μας φίλοι,

το περσικό εστιατόριο Pars σχεδιάζει μία προσφορά με μπουφέ μόνο 9 ευρώ το άτομο αποκλειστικά για τους φίλους μας από to facebook, όπου μπορείτε να φάτε ο,τι θέλετε και όση ποσότητα θέλετε από τα επιλεγμένα λαχταριστά περσικά πιάτα για την Τρίτη 18/12/2012.

Η προσφορά αυτή θα εφαρμοστεί εφόσον υπάρξει ανταπόκριση, για αυτό κάντε κρατήσεις από σήμερα για την 18/12/2012 και κλείστε τραπέζι στα τηλέφωνα 210 6817277 ή 6939422005 (μπορείτε και με sms) . Μπορούν και οι φίλοι σας να κάνουν κρατήσεις για την 18 Δεκέμβρη όταν γίνουν μέλη της σελίδα μας στο facebook.

ATHENS PERSIAN RESTAURANT PARS

Το μενού για μπουφέ:

Ορεκτικά:

  1. Μαστοχίαρ(γιαούρτι,αγγούρι,δυόσμο),
  2. Ναζχατούν(ψητή μελιτζάνα,γιαούρτι,σκόρδο),
  3. Ολιβιέ(κοτόπουλο,πατάτα,αυγό,πίκλες, μαγιονέζα)

Σαλάτες:

  1. PARS (λάχανο,κοκ.λάχανο,καρότο,κρεμμύδι,μαρούλι,ντομάτα,αγγούρι, πράσινη και κόκκινη πιπεριά,μαύρο πιπέρι,σουμάκ,αλάτι,χυμό λιμόνι,πάπρικα)
  2. Περσική Σαλάτα(μαρούλι,ντομάτα,αγγούρι,καρότο,σώς)
  3. Σιραζί(ψιλοκομμένο αγγούρι, ντομάτα,κρεμμύδι,χυμό λεμονιού)

Κυρίως πιάτα:

  1. Κεμπάμπ Κουμπιντέ - ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΚΕΜΠΑΜΠ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
  2. Κεμπάμπ Νεγκιντάρ (κεμπάμπ με κομμάτια κοτόπουλο),
  3. Τζουτζέ Κεμπάμπ(σουβλάκι κοτόπουλο)
  4. Χορές τε Φεσεντζούν (γλυκόξυνη σάλτσα με καρύδια,πελτέ ροδιού και κεφτεδάκια από κιμά μοσχαρίσιο)
  5. Χορές τε Γκεΐμέ(κόκκινη σάλτσα με κρέας αρνίσιο, φάβα και λεμόνι)
  6. Περσικό Ρύζι (μπασμάτι με σαφράν)
  7. Ζερέσκ Πολό(ρύζι με φραγκοστάφυλο και σαφράν)
  8. Σιρίν πολό(ρύζι με φλούδα πορτοκαλιού,καρότο, φιστίκι Αιγίνης και αμύγδαλο)

Και ένα αναψυκτικό το άτομο.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους και χρονια πολλά στους Νίκους και τις Νικολέτες!

Πρωινός πρωινός ειπα να ριξω καμια καλη ιδεα για πλούσια γευση και καλές "βούτες"!

Γίγαντες το όνομα Λουκάνικα το επιθετο!

Η βάση της "κατασκευής" γνωστή , όπως κάνουμε τους γίγαντες πλακι στο φούρνο.

{Ξεκιναμε απο κατσαρολα , μυρωδικά κλπ και περιπου στη μεση τα μετακομιζουμε στο φουρνο όπου και προσθετουμε πιπεριές πολύχρωμες και λουκάνικα παραδοσιακά κατα την αρέσκιά μας}

Το αποτέλεσμα με πολλές φωτο και λίγα λόγια, που άλλωστε γι' αυτο το φαγητό απλά περιτεύουν!!!

DSCN6390.jpg

DSCN6398.jpg

DSCN6394.jpg

DSCN6397.jpg

DSCN6396.jpg

DSCN6395.jpg

DSCN6393.jpg

DSCN6392.jpg

DSCN6391.jpg

Άντε και καλή μας όρεξη!!!

Α απαραίτητο:

Μπόλικο και καλό ψωμί.

Καλές "Βουτιές"!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.