Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Για πες δοσολογία και τρόπο παρασκευής για να δοκιμάσω. Αντί για αμύγδαλα θα ρίξω καρύδια.

δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο 60 γρ βρωμη, 7 ασπραδια + 1 κροκο(αν θελεις), μια μπανανα, κανελλα,ανακατεμα ολα μαζι,στο αντικολλητικο 2-3 σταγονες ελαιολαδο,που τις σκουπιζεις με χαρτι.......αν βαλεις αμυγδαλα,καρυδια,φουντουκια κλπ...., καλο ειναι , να ειναι ελαφρως αλεσμενα.....τυχον μελι,ταχινι,φυστικοβουτυρο κλπ...στο τελος απο επανω.....Μπορει να γινει και αλμυρη με μισο κεσεδακι cottage,Λιγο τυρι κιτρινο με χαμηλα λιπαρα τυπου arla π.χ + γαλοπουλα :flex:.....

Βραδυνή λιγούρα. Αυγά δεν είχα, ούτε κότα σαν μερικούς οπότε η εναλλακτική και νόστιμη λύση που είδατε σε προηγούμενό μου ποστ. Αυτή τη φορά δεν έκανα μπουκίτσες αλλά όλα χύμα μέσα στο πυρέξ. Από εμφάνιση δεν λεει αλλά η γεύση αναλλοίωτη, το τσακίζω τώρα :p

το πρασινο απο πανω ειναι πεστο?

Ήρθε τώρα της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] ''Βραδυνή λιγούρα'' και καλά .

Τάχα μου δείχνει φαγητό...πες ότι θέλεις να κάνεις ποζερί το πληκτρολόγιο ντυμένο carbon και άστα αυτά.:p

Ήρθε τώρα της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] ''Βραδυνή λιγούρα'' και καλά .

Τάχα μου δείχνει φαγητό...πες ότι θέλεις να κάνεις ποζερί το πληκτρολόγιο ντυμένο carbon και άστα αυτά.:p

πωωωωωωωωω τι είσαι συ βρε άνθρωπέ μου. Πρώτη φορά το είδες; :p

Ε, άμα είναι τόσο σημαντικό το ντυμένο με carbon πληκρολόγιο, να ντύσω και το δικό μου με ένα κομμάτι που έχει περισσέψει και να το φωτογραφήσω όταν θα φτιάξω bretzel.

ποιές πατάτες μωρέ, τι λες?

πάντως σου άρπαξαν λίγο οι πίτες στο ψήσιμο η είναι ιδέα μου?

Τι διάολο...με φλόγιστρα μαγειρεύετε στο Lab μερικοί και καίτε τα φαγητά?:p

(που είναι το ποζερι background?:p)

Βρε στο δρόμο δε μου είπες ότι είσαι να πάρεις ένα κολαούζο και σου λέω κράτα πατάτες γιατί ξέμεινα;

Η ποζερί θα ανέβει όταν φέρεις πατάτες οι οποίες δεν θα είναι καμένες σαν μερικές μερικές σεφταλιές :p

Οσο για την πίτα την θέλω λίγο τραγανούλα και αλάδωτη. Αν την θες με λάδια κλπ παράγγειλε καθώς έρχεσαι :p

Τί θέλει να πει η παραπάνω εικόνα;

Με έπιασε και εμένα βραδυνή λιγούρα καθώς έβλεπα ταινία, οπότε voila!

1.jpg

2.jpg

Οτι μαλλον ειμαι εκτος θεματος :p

Μου αρεσει που εχεις βαλει τερμα το sharpness :p

Παρε και μια μπυρουλα απο διπλα ντε :yes4:

Το αυτόματο sharpness του PS, χωρίς να δώσω και πολύ σημασία.

Όχι μπυρίτσα, πίνω αντιβίωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.