Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Κουβά κουβά το παίρνεις το Whey? :p

Πού θα βρω τέτοιο ψωμί;

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Κουβά κουβά το παίρνεις το Whey? :p

Πού θα βρω τέτοιο ψωμί;

Η σκονη ειναι σε αποστειρωμενη σακουλα μεσα στον κουβα, για οσους κρυβουν εναν Κατακουζινο μεσα τους :p

Ψωμι εσσαιων aka ψωμι φυτρου βρισκεις σε ολα τα μαγαζια με βιολογικα ;-)

be warned, βγαινει καπου 2-3 ευρω τα 400g

Δεστο σαν premium καυσιμο για το σωμα σου :p

Δεστο σαν premium καυσιμο για το σωμα σου :p

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ετσι... Τώρα εξηγείται το γιατι μου θυμίζω DeLorean... :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3HYoq6vIVXc]Doc Needs Fuel - YouTube[/ame]

Ρε συ, αυτήν η εικόνα σου κάθεται καλά;

Ειπαμε ειναι παλιοτερο revision, που να εβλεπες τι (δεν) ετρωγα οταν ειχα πειστει πως επρεπε να κανω blood type diet.

Το προτελευταιο revision ητανε αποξηραμενα δαμασκηνα και ενα μπολ γιαουρτι προβειο με βρωμη - μελι - καρυδια. τα hmb - σπιρουλινα - πολυβιταμινη δεν πρεπει να λειπουνε για κανενα λογο imo.

Το τωρινο ειναι ενα ποτηρι γαλα απτο σπιτι και ενα διπλο hotdog απο ενα μαγαζι κοντα στο μετρο της κατεχακη που το χρεωνει 1 ευρω, κανω αποταμιευση για zowie ec2 evo και 120gb ssd :p ειμαι ολιγαρκης, δεν θελω six pack, μου φτανει το single-pack :hehe:

Γιατί είπαμε όλα αυτά; (δε θυμάμαι, αλλά τα είχαμε ξαναπει)

Κάνεις δίαιτα, προσπαθείς να πάρεις κιλά/μάζα, είσαι bodybuilder ;

Βαρετά ακούγονται. :p Πειθαρχία και στο φαϊ, αυτά είναι. :woot:

Γιατί είπαμε όλα αυτά; (δε θυμάμαι, αλλά τα είχαμε ξαναπει)

Κάνεις δίαιτα, προσπαθείς να πάρεις κιλά/μάζα, είσαι bodybuilder ;

Βαρετά ακούγονται. :p Πειθαρχία και στο φαϊ, αυτά είναι. :woot:

http://www.thelab.gr/off-topic/ti-trote-gia-prwino-95460-4.html#post1063064522

Βασικος στοχος ειναι να χασω σταδιακα το λιπος που πηρα απο τοτε που σταματησα να ασχολουμαι σοβαρα ( αρχικα λογω τραυματισμου, στην πορεια λογω χαρατσιων, βαρεμαρας + 3 μηνες που παλευα να παρω το διπλωμα οδηγησης )

Τα υπολοιπα βλεπουμε, εχω παει 93 κιλα με -ενας αλαχ ξερει- ποση μυικη μαζα και λιπος, η επανεξεταση κανει 50 ευρω οχι τπτ αλλο :p

Σιγά μην κάνεις και εξέταση (εκτός αν είναι τζάμπα ή αν είσαι μοντέλος). "Τσιμπάς" την κοιλιά σου και μετά τσιμπάς και ενός φίλου που τον θεωρείς αδύνατο.

Κόλλησε γιατί δεν έβαλα καθόλου λαδάκι :innocent:

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] δεν είναι βλήτα βρε :p

Απο τα πιο respect πιτογυρα στα νοτια προαστια, ελαφρως ακριβο αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πιτες!!

img3218fn.jpg

img3219i.jpg

img3220to.jpg

Μεγάλη πίτα δε λέω. Αλλά ρε παιδιά εγώ είχα συνηθίσει κάτι τέρατα στην Κρήτη. Εδώ για να πω ότι χόρτασα θέλω 3 Minimum (πίτες:p) :crazy:

Αλλά ρε παιδιά εγώ είχα συνηθίσει κάτι τέρατα στην Κρήτη.

μιλώντας για τερατα

attachment.php?attachmentid=50035&stc=1&d=1336752847

post-6199-1416076170,9192_thumb.jpg

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] αν φας 3 απο αυτες στις κερναω εγω!! :hehe: :hehe: :hehe:

:hehe: συ είπας και εγώ δέχομαι το στοίχημα. :innocent:

Παρεμπιπτόντως παραγγέλνω μόλις μία σκεπαστή από το μαγαζί εδώ δίπλα που είχες πει :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.