Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

ειμαι φοιτητης... ψαχνω την ευκολη λυση... Xero.. 10 λεπτα σε νερο που βραζει και εχεις το ρυζι σου ετοιμο τελειο καθε φορα.. με ειδικες λαβες και κοψιματα για ευκολο ανοιγμα χωρις να καιγεσε

Link to comment
Share on other sites

να σας ρωτήσω με αφορμή το από πάνω...το ρύζι του θείου είναι καλό? γιατί έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν έχω φάει...και είναι έυκολο να το κάνω μόνος? :p

ρυζι καλο απο lidl ενα χαρτινο κουτι με 1,5 ευρω νομιζω(sun κατι πρεπει να λέγεται) πολυ καλο, δε λασπωνει ουτε τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

-θειος μπεν σε δοχειο που μπαινει μικροκυμματων

-νερακι να καλυψει το ρυζι και ενα δαχτυλο παραπανω

-8 λεπτα στο πιο δυνατο του μικροκυμματων

-προσθετουμε βουτυρο και κυβο λαχανικων

-αλλα 2 λεπτα

-αλατι και ανακατευουμε

= τελειο ρυζι χωρις κατσαρολες και πλυσιματα :T:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.