Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Πράσινες ταλιατέλες (από σπανάκι) με κόκκινη σάλτσα τσορίθο και τριμμένη παρμεζάνα από πάνω, μιαμ μιαμ :p

attachment.php?attachmentid=48403&stc=1&d=1330182786

post-23-1416075878,5699_thumb.jpg

[MENTION=23]DJD[/MENTION] παρομοιο με σενα αλλα σε αλλη υλοποιηση.

Ιβριστο

και αντιθετα με το λινκ τα δικα μου ειναι πληρως χειροποιητα(μεχρι και το φουρνισμα εγινε στην κουζινα μου :p)

.Συνοδευονται κατα κυριο λογω

με γιαουρτι, ξυνογαλο αλλα μπορουν να συνδυαστουν και με κατι γλυκο πχ καποια κομποστα .

post-3128-1416075878,7622_thumb.jpg

post-3128-1416075879,5249_thumb.jpg

Ας συνεχίσουμε να εκνευρίζουμε εμείς που μένουμε εξωτερικό :p

ΒΒQ Day

Την έσκασες και εσύ Αριστείδη ?

Η κρεατοφαγία πάντως δεν νομίζω πως πιάνει για ζήλεια στους έξω.

Πιο συχνά ψήνουμε έξω ( είτε σχάρα είτε στο BBQ ) με τον ξαδερφό μου τον Alex παρά Ελλάδα.

Έχει περάσει και βδομάδα που ψήναμε κάθε μέρα σχεδόν ( πλήν μιας μέρας π.χ. ).

Κοτόπουλο, μπριζόλες και μπιφτέκια ή λουκάνικα πάντα μαζί, δεν περιοριζόμαστε σε ένα είδος ποτέ.

Και πάντα adobo seasoning στο κοτόπουλο και την μπριζόλα.

Την έσκασες και εσύ Αριστείδη ?

Η κρεατοφαγία πάντως δεν νομίζω πως πιάνει για ζήλεια στους έξω.

Πιο συχνά ψήνουμε έξω ( είτε σχάρα είτε στο BBQ ) με τον ξαδερφό μου τον Alex παρά Ελλάδα.

Έχει περάσει και βδομάδα που ψήναμε κάθε μέρα σχεδόν ( πλήν μιας μέρας π.χ. ).

Κοτόπουλο, μπριζόλες και μπιφτέκια ή λουκάνικα πάντα μαζί, δεν περιοριζόμαστε σε ένα είδος ποτέ.

Και πάντα adobo seasoning στο κοτόπουλο και την μπριζόλα.

Ναι την έκανα απο τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε...

Ναι ρα δεν διαφωνώ απλά το είπα σαν αντίθεση στον τίτλο που λέει για τους εκνευρισμένους εξωτερικού (οχι οτι δεν με πιάνουν τα νεύρα μου πολλές φορές οταν τσεκάρω αλλά σήμερα ήταν εκδίκηση :p)

Την έσκασες και εσύ Αριστείδη ?

Η κρεατοφαγία πάντως δεν νομίζω πως πιάνει για ζήλεια στους έξω.

Πιο συχνά ψήνουμε έξω ( είτε σχάρα είτε στο BBQ ) με τον ξαδερφό μου τον Alex παρά Ελλάδα.

Έχει περάσει και βδομάδα που ψήναμε κάθε μέρα σχεδόν ( πλήν μιας μέρας π.χ. ).

Κοτόπουλο, μπριζόλες και μπιφτέκια ή λουκάνικα πάντα μαζί, δεν περιοριζόμαστε σε ένα είδος ποτέ.

Και πάντα adobo seasoning στο κοτόπουλο και την μπριζόλα.

Πριν φύγει φαντάρος ο κολλητός μου είχαμε εφαρμόσει κάθε παρασκευή να είναι η μέρα του ψησίματος

να βγω για βρώμικο ή να μη βγω.....δε ξέρω πόσο αποδοτικό θα είναι βέβαια μιας και θα πρέπει να κάνω περίπου 6-7 χιλιόμετρα με το bike για να γυρίσω σπίτι.

ακούω γνώμες αν είναι κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα. you have 10mins.

edit:

ο χρόνος μου τελείωσε και η πείνα μεγάλωσε. ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :hehe:

Έπρεπε σώνει και καλά να το κάνεις αυτό πρωί πρωί ρε αδερφέ ?

Αφου την βρηκα την φωτο να μην την ανεβασω? :p:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.