Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ όποτε προσπαθώ να φτιάξω κάτι παρόμοιο, καταλήγω να τρώω το καθένα αμέσως μόλις βγει από το τηγάνι και όση ώρα ετοιμάζεται το επόμενο.

Πως εφυγε μαρμελαδα πανω στην 2η φρυγανια ? παρκινσον εχεις ? :p

Btw δεν ξερω αν φταιει η flatron αλλα η μερεντα στην φωτογραφια μοιαζει με χυλο.

Δοκιμασε πραλινα SPAR αν εχεις βεροπουλο διπλα σου, εχει πιο εντονη γευση φουντουκιου απο nutella / merenda / nucrema :T:

dsc00041gf.jpg

french toast βατομουρο/merenda

Δοκίμασε φυστικοβούτυρο αντί για μερέντα, με μαρμελάδα όπως το έκανες, ίδια εκτέλεση.

_lm101113-kraft-skippy-creamy-pb-12-oz-skippy-creamy-peanut-butter-1.jpg

Δεν εχω φαει ποτε φυστικοβουτυρο.Θα παω να παρω καποια στιγμη αν και φοβαμαι οτι δεν θα τρελαθω

ή καλύτερα, φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα από πάνω ( κατά προτίμηση φράουλα ή βερύκοκο ) ;)

PBJ :)

@alexis2044 To extra chrunchy ομως...;)

Μπά εγώ είμαι φαν του smooth :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.