Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Έλα γιατί αρχίσατε τα γλυκά πάλι, και έχω να φάω πιτόγυρο over 8 months now...

Κοτόσουπα αυγολέμονο σπέσιαΛ

ToTjV.jpg

T2hWb.jpg

QAgY4.jpg

Xοιρινό στο φούρνο με σπόρους μουστάρδας και πιπέρι

7Dwfd.jpg

Εδώ με ρυζάκι και λίγη demiglace που είχε ξεμείνει.

MerYD.jpg

Κι εδώ όπως του αρμόζει με steakhouse καρτόφεν

NCgSB.jpg

MkZk6.jpg

5mlCp.jpg

V2a6p.jpg

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μετά από τόσες φωτογραφίες με φαγητά που φτιάχνετε νιώθω ανάπηρος που ξέρω να κάνω μόνο μακαρόνια και ρύζι :hang3:

Υπαρχουν κ χειροτερα. Δε μπορω να κανω ουτε μακαρονια, ουτε ρυζι. (ναι ουτε αυγα...)

ΥΓ.: Αλλα.....

....να σου παραγγειλω εγω φαγητο, να γλειφεις τα δαχτυλα σου...

ΥΓ.: dimitris_s δε πιστευω ολη αυτη τη φασαρια να τη κανεις πανω απο 2 φορες τη βδομαδα....!!!

ΥΓ.: dimitris_s δε πιστευω ολη αυτη τη φασαρια να τη κανεις πανω απο 2 φορες τη βδομαδα....!!!

Ποια φασαρία ρε σιγά, η κοτόσουπα μου πήρε 35 λεπτά με το ρολόϊ. :p (το χοιρινό το έφτιαξε η GF υπολογίζω καμια ώρα)

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]: WTF LOL feat. αβγκολέμενοου :hehe:

Ρε παιδιά.....να ρωτήσω κάτι;

Τι απαντάτε στις γυναίκες/κοπελιές σας, όταν σας ρωτάνε "γιατί βγάζεις φωτογραφία το φαγητό;"

:hehe::hehe:

Στεγνά, ότι θα τις ποστάρω στο thelab, ξέρει αυτή... :hehe:

Ρε παιδιά.....να ρωτήσω κάτι;

Τι απαντάτε στις γυναίκες/κοπελιές σας, όταν σας ρωτάνε "γιατί βγάζεις φωτογραφία το φαγητό;"

:hehe::hehe:

"Για να έχω να βλέπω όταν ο γιατρός/υπουργός οικονομικών/πρωθυπουργός/Μέρκελ/Σαρκοζί μου τα κόψει όλα και δεν θα μπορώ να τρώω τίποτα"

:p

Ποια φασαρία ρε σιγά, η κοτόσουπα μου πήρε 35 λεπτά με το ρολόϊ. :p (το χοιρινό το έφτιαξε η GF υπολογίζω καμια ώρα)

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]: WTF LOL feat. αβγκολέμενοου :hehe:

Οι πατάτες από το κόψιμο φαίνονται προκάτ:-)

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Επειδή μου την είπατε προχθές για την μερίδα του παστίτσιου..πάρτε τίγκα χοληστερίνη τώρα..

attachment.php?attachmentid=46743&stc=1&d=1320932029

Επειδή η φώτο είναι τραγική , είναι baby pork ribs με bbq σάλτσα. Για να καταλάβετε το μέγεθος.. η πιατέλα είναι 43 εκατοστά :p

post-23-1416075616,6092_thumb.jpg

Επειδή μου την είπατε προχθές για την μερίδα του παστίτσιου..πάρτε τίγκα χοληστερίνη τώρα..

Επειδή η φώτο είναι τραγική , είναι baby pork ribs με bbq σάλτσα. Για να καταλάβετε το μέγεθος.. η πιατέλα είναι 43 εκατοστά :p

και για κυρίως πιάτο τι έφαγες; :wassat:

αν είχες βάλει και ένα 2ευρω πάνω στη γωνία της πιατέλας

θα κόλαγε σε άλλα 3 threads το λιγότερο (χρεωκοπία κλπ)

και άυριο μεθαύριο θα ήταν και συλλεκτική μετά την έξοδο :)

Όταν ετοιμάζεις φαΐ στο σπίτι, το φαγητό σου βγαίνει πάρα πολύ φθηνό :T: Με 20 βγάζεις εβδομάδα άνετα αν είσαι μόνος σου.

Κι εγώ προσπαθώ να μάθω να μαγειρεύω 5 πράγματα, γιατί δεν πάει άλλο με το φαγητό απ'έξω. Συν ότι πλέον με πειράζουν τα λάδια τους (καλομαθημένος από το δικό μας λάδι :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.