Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

ναι αλλα αν εχεις συκια στο χωραφι δεν χρειαζεται να πληρωσεις

problem?

και εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν φυτοφαρμακα etc:smoke:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
11μισι ευρώ το κιλό τα σύκα στη Λαική στο Τολό.....:wall:

Στο Μοσχάτο την Τρίτη τα είχαν 5€ - 5.50€, αλλά είναι ωραία τα άτιμα...

είναι ένα φρούτο που η μόνη ενόχληση που έχεις είναι το μάζεμα. Ούτε πότισμα, ούτε λίπασμα, ούτε κλάδεμα, ούτε καθάρισμα ούτε τίποτα. Και ζητάνε από 6-12 ευρώ το κιλό. Νομίζουν ότι έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά...

Η γνωστη καντινα στην μιχαλακοπουλου που χαθηκε ? πηρε μεταθεση ή εκλεισε για διακοπες ??? :...:

UKqR7.jpg

Hotel Food. Bonus points αν βρειτε τι είναι το κάθετι :p

Έχουμε και λέμε:

Τραπεζομάντιλο, αλατοπιπεριέρα, κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, πιρούνι, πιρούνι, τσιγάρα, κινητό, ποτήρι, πιάτο, φαΐ.

trollol.png

UKqR7.jpg

Hotel Food. Bonus points αν βρειτε τι είναι το κάθετι :p

Βλέπω πατάτες, ένα γεμιστό, γύρο, σπανακόπιτα, ρύζι με διάφορα λαχανικά, ένα κοτόπουλο (μαλλον), μια τζούρα γιαούρτι, πίτες και στα αριστερά κάτω κάτι μαυριδερά πράγματα που ή ειναι κάρβουνα, η ντολμαδάκια που κάναν σολάριουμ η κεφτέδες που μασκαρευτικαν σε κάρβουνα....

Έχουμε και λέμε:

Τραπεζομάντιλο, αλατοπιπεριέρα, κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, πιρούνι, πιρούνι, τσιγάρα, κινητό, ποτήρι, πιάτο, φαΐ.

trollol.png

TBCAw.png

Την πίτα από σουβλάκι (2/4 για την ακρίβεια) ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;

EDIT: Και το κρεμμυδάκι!

Χα σε πρόλαβα, την πίτα την πρόσθεσα μετά. Το κρόμμυον ομολογω οτι το πέρασα στο ντούκου. Εγώ έχω αγωνία να μάθω τι ειναι αυτα τα μαυριδερα πράγματα κατω αριστερά....

Χα σε πρόλαβα, την πίτα την πρόσθεσα μετά. Το κρόμμυον ομολογω οτι το πέρασα στο ντούκου. Εγώ έχω αγωνία να μάθω τι ειναι αυτα τα μαυριδερα πράγματα κατω αριστερά....

Είναι σουτζουκάκια με σως γιαούρτι που όντως αν δε με απατα η μνημη μου ήτανε άθλια. :p

Το γιαούρτοειδές πάνω είναι τζατζίκι.

Περίτεχνα κρυμμένο είναι και ένα κομμάτι πίτσα (η πίτα ίπταται γιατί πατάει πάνω του):

EwndJ.jpg

Επίσης δεν επρόκειτο για γεμιστό, αλλά για πατάτες φούρνου. :p

Είναι σουτζουκάκια με σως γιαούρτι που όντως αν δε με απατα η μνημη μου ήτανε άθλια. :p

Το γιαούρτοειδές πάνω είναι τζατζίκι.

Περίτεχνα κρυμμένο είναι και ένα κομμάτι πίτσα (η πίτα ίπταται γιατί πατάει πάνω του):

EwndJ.jpg

Επίσης δεν επρόκειτο για γεμιστό, αλλά για πατάτες φούρνου. :p

Σωστά μάντεψα λοιπόν, σουτζουκακια που μεταμφιέστηκαν σε κάρβουνα. Οι πατάτες φούρνου γιατι μοιάζουν με γεμιστό; Ειναι γεμιστές με κάτι; Η ειναι under cover και αυτές;

Οι πατάτες φούρνου γιατι μοιάζουν με γεμιστό; Ειναι γεμιστές με κάτι; Η ειναι under cover και αυτές;

Enhance :p

iC49N.jpg

(γαρνιρισμενες με φέτα-ευρημα του σεφ)

Enhance :p

iC49N.jpg

(γαρνιρισμενες με φέτα-ευρημα του σεφ)

A καλα.... Και το έφαγες αυτο το πιάτο βρε θηρίο; Αυτο το μείγμα ειναι απο αυτα που σε στελνουν στον καμπινέ μια ώρα αρχίτερα....

Κι ήθελα να το πω ρε π@υστη μου "Τί είναι κάτω από τις πίτες" αλλά λέω "χαλάρωσε, η ιδέα μου θα είναι".

επ τι παιχτηκε?

να ετοιμαζομαστε για γαστριμαργικη version του περασμενου χριστουγεννιατικου διαγωνισμου?

ε λοιπον, αυτο το τζατζικακι μοιαζει υποπτα με ceramique

και πανω απο τριτο μπιζελι σαν να ειδα ενα πρασινο cmos jumper απο μια VIA P4M900

επ τι παιχτηκε?

να ετοιμαζομαστε για γαστριμαργικη version του περασμενου χριστουγεννιατικου διαγωνισμου?

ε λοιπον, αυτο το τζατζικακι μοιαζει υποπτα με ceramique

και πανω απο τριτο μπιζελι σαν να ειδα ενα πρασινο cmos jumper απο μια VIA P4M900

Αυτό το τζατζικάκι ειναι γιαούρτι που θα ήθελε πολύ να είναι τζατζίκι αλλά δεν του βγήκε....

Το τρίτο μετρώντας δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.