Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε πστη μου, παλια περνανε ναρκωτικα και γραφανε καμια μουσικη, τωρα περνουν και φτιαχνουν οριακα βρωσιμες παπαριες που σου χαριζουν εμφραγμα πιο γρηγορα απο μια ενεση λαρδι κατ' ευθειαν στην καρδια :p

Τέτοια ποσότητα νομίζω φτάνει για 20+ άτομα. Μια μπουκιά θα την ήθελα, αν και νομίζω τόσα πολλά burgers είναι υπερβολή.

th_P5019119.jpg

th_P5018978.jpg

th_P5018973.jpg

πΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην Κρήτη

περίπου 100 αρνιά από διαφορετικές οικογένειες μπριζόλες πανσέτες άφθονο κρασί ρακί μυζήθρα ζεστή

Δεν ειναι λιγο μακρυα απο τη φωτια;

Και απ'την αλλη μερια δεν εχει φωτια μαλιστα,τα γυρνατε;

Το ολο σκηνικο με το ξυλο και τη προχειραδα μου θυμισε τα χρονια που ψηναμε στο χωριο μου σε ξυλινο χειροποιητο σουφλι.

212121.jpg

that's me .

Χυτρα παω στοιχημα οτι εκεινη τη στιγμη αν συμπερανω απο τη εκφραση σου σκεφτοσουν ποσο θα δωσεις τα εισητηρια :hehe:

Έχω ένα εισιτήριο για τη συναυλία των Roxette. Το πήρα 35, πόσο λες να το δώσω;

Εφοσον περναει απο ενα χερι παραπανω μεχρι τον τελικο καταναλωτη,επιβαλλεται ενα 5ευρω παραπανω. ;)

the cιrcle of the money

Εφοσον περναει απο ενα χερι παραπανω μεχρι τον τελικο καταναλωτη,επιβαλλεται ενα 5ευρω παραπανω. ;)

the cyrcle of the money

Circle.

Και lol :p

Sent from my iPad using Tapatalk

Είπα να μη σχολιάσω τον Χύτρα και τρολάρω, αλλά αφού έκανες την αρχή:

Το εισιτήριο το πέρασα και από τα 2 χέρια, να το βάλω 10 παραπάνω;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.