Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Καλα την Πεμπτη θα του δωσω να καταλαβει για τα καλα!!!

Εχω ενα μηνα που κανω διατροφη και μου χουν λειψει τα ατιμα τα λιπια!!!!! :wall:

εγώ τρώω σαν φούστης και δεν παίρνω κιλό ... :wall:

μόλις πατήσεις τα 20-21 θα δεις τη γλύκα, που κάθε μέρα θα βάζεις τη ζώνη του παντελονιού σου και μια τρύπα πιο πριν :hehe:

Εμένα ρε συ Ζαννή μου συνέβη το αντίθετο. Στο καλοκαίρι που μας πέρασε έχασα 5-6 κιλά χωρίς να κάνω τίποτα και μέχρι και σήμερα είμαι άλλα τόσα κιλά πιο κάτω. Μειώθηκε και η όρεξη μου. Νιώθω πιο υγιής από ποτέ! Δουλεύω πιο άνετα. Αποδίδω πιο άνετα!

Μόνο παράπανω ότι έχω κάμποσα καλά ρούχα και τώρα άμα τα φορέσω είμαι σαν τον κλόουν.

Πιστεύω ότι όλα αυτά έγιναν επειδή τελείωσε η ανάπτυξη μου. Είμαι σχεδόν 22, 1,87 και 90 κιλά!

Χιπ-χιπ χοοοοοοορεεεεεεεεεηηη!!!

μόλις πατήσεις τα 20-21 θα δεις τη γλύκα, που κάθε μέρα θα βάζεις τη ζώνη του παντελονιού σου και μια τρύπα πιο πριν :hehe:

μακάρι θέλω να φτάσω τα 80-85 κιλά (72 είμαι τώρα και 1.80 ύψος)

Ναι, πες μας τώρα ότι έχεις και εσύ πρόβλημα!

Αρμαγεδωνα μιας και το εθιξες. 1.74 ειμαι και 60 κιλα μεχρι πριν 2 βδομαδες.

Απο τοτε εχω παρει 5 κιλα και τρωω σαν τρελαμενος.Εντωμεταξυ καθε 45 λεπτα ειμαι κουζινα.Δε μπορω να χορτασω... :p

Εχω κοψει τελειως ποτο/βρωμικα/λιπια/γλυκα. 3 πιατα τη μερα μακαρονια/ρυζι και πολυ κοτοπουλο.

Πολλα σαντουιτς με γαλοπουλα,2 γιαουρτια και 2 μηλα τη μερα.

(με γυμναστικη αυτα)

Προχτες πηγα αλλη μια φορα στα Καλυβια στον Μουρουζη!

Αυτο το μπιφτεκι (value for money 8.50€) και η μοσχαρισια (ακριβη βεβαια 14.50€) ειναι οτι καλυτερο εχω φαει!

Ο παραδεισος για οποιον του αρεσει το καλο κρεας.

Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις υπερβολικά πολύ τριμμένη ντομάτα και το autofocus δε κάνει τη δουλειά του. :p

ποιος είπε ότι στην δίαιτα δεν τρως καλά; :p

RCteF.jpg

χορταίνεις όμως???

(βέβαια με 4-5 τέτοια δισκάκια κατι γίνεται)

Θα ανέβαζα τα simply που παράγγειλα, για να με συντροφεύσουν στο παιχνίδι σε λίγο, αλλά κάνει δίαιτα ο filthy και δεν θέλω να τον αναστατώσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.