Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Αν η μπουγατσα δεν είναι σαλονικιοτικη η σερραική ΔΕ λεεί. :p:p

+1..Μια φορά έχω πάει Θεσσ. και η μπουγάτσα + τριγωνάκια ήταν άλλο επίπεδο..:banging:

Αθήνα υπάρχουν μερικά ωραία μαγαζάκια επι του θέματος, αλλα δεν μπορουν να συναγωνιστούν..:sorry:

Ξυπνας το πρωι 7 ωρα...πινεις ενα καφε να ανοιξει το ματι...πας στο φροντιστηριο...και στο 1ο διαλειμα πεταγεσαι απεναντι στον Σαββα....και Χτυπας μια περιποιημενη Μπουγατσα Κρεμα με ΖΕΣΤΗ σοκολατα....

dsc00479mq2.jpg

Και μια κοντινη....αν και απο κινητο...ειναι ανεπαναλυπτη....

dsc00480sx6.jpg

Πελασγιας προς Χαιδαρι...Περιστερι,Λοφος Αξιωματικων...;)

Πας σαββα δλδ και ζητας μπουγατσα με ζεστη σοκολατα και σου δινουν αυτο;;:drool::happy2::jump1:

Πας σαββα δλδ και ζητας μπουγατσα με ζεστη σοκολατα και σου δινουν αυτο;;:drool::happy2::jump1:

παω και ζηταω μια κρεμα με σοκολατα...και κοβουν την μπουγατσα,εχουν και ενα μηχανιματακι που ζεστενει και ανακατεβει συνεχως την σοκολατα και την βαζουν πανω..βαζουν και λιγο αχνη και στην δινουν :fun:

Νομιζω οτι εχω φαει μπουγατσα απο εκει..Λοφο αξιωματικων σιγουρα δεν ξερω αν λεμε για το ιδιο μαγαζι. Μιας και λατρης της μπουγατσας ομολογω να πω οτι ειναι μακραν η καλυτερη που εχω φαει στην Αθηνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.