Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Συ ποστάρεις, γω τρώω το βρισίδι.

This world is so unfair...:boxed:

και το μπαν

Θα το πάρω πάνω μου το ban.Έχοντας σώας τας φρένας δηλώνω ότι από την παραπάνω φωτό μου άρεσε μόνο η πάστα.:(

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Θα το πάρω πάνω μου το ban.Έχοντας σώας τας φρένας δηλώνω ότι από την παραπάνω φωτό μου άρεσε μόνο η πάστα.:(

:flag::suicide::suicide:

κάποιος να του φορτώσει πάνω του,εκτός από το ΒΑΝ, όλα τα μπινελίκια όλων των μελών που ξέρουν τι σημαίνει τερκενλής.

βλάσφημε.:dirol:

φραουλες με ασπρομαυρη νερουλη σοκολατα ? ουαου ! εχεις φαντασια !!

( να υποθεσω καπου εκει κατω βρισκεται θαμμενη μια κρεπα ? :p )

6 κιλά μπριζόλες, παντσέτες μπίρες, πατάτες, τζατζίκι και 1 κιλό γλυκά. Τι έμεινε...

Μόνο κάτι ψίχουλα. Φωτό αργότερα

ΥΓ Ετοιμάζομαι να μη λογκάρω στο λαμπ

7.jpg

15.jpg

Feticcio / Γλυφάδα

Κρέπα αλμυρή Σπέσιαλ και στο καπάκι μια σοκολάτα λευκή - σοκολάτα - μπανανα - μπισκότο...Απλά κόλαση...

Ο σερβιτόρος δεν μας πίστευε λέει...

3 άτομα ο καθένας ένα σετ..

Η καταστροφη μου ειναι αυτο το thread ... κανω διαιτα 3 μηνες και μου τρεχουν τα σαλια οποτε μπαινω εδω μεσα :suicide2:

Η καταστροφη μου ειναι αυτο το thread ... κανω διαιτα 3 μηνες και μου τρεχουν τα σαλια οποτε μπαινω εδω μεσα :suicide2:

Σε έχει τρελάνει το σύνδρομο στέρησης για αυτό μπαίνεις.:)

Πρώτον, τι χέρι έχει ο τυπάς που κάθεται? OMG

Δέυτερον, οι πατάτες δεν είναι ωραίες στα σουβλάκια..:p

συμφωνω και για τον τύπο και για τις πατατες! α! και να πω και κατι αλλο διευκρινιστικό με μικρό κίνδυνο να αναωψ φωτιες...

σουβλακι= αυτο που λετε οι αθηναιοι καλαμακι! όχι όλο το πιτογυρο!. για σκεφτειτε το δεν ειναι λιγο ακυρο να πει κανεις θελω ενα σουβλακι με γύρο?!:no:

σαντουιτς= ψωμι πανω κατω με custom γεμιση, όχι αυτό που λετε οι θεσσαλονικείς και εννοείτε το πιτογυρο. εδω βεβαια είναι λιγο δυσκολη η θεση μου να τη λεω στους φίλους βορειοελλαδιτες γιατι ο χειροτερος γυρος στη Θεσσαλονική ειναι δεκα φορες καλυτερος απο τον καλύτερο στο νοτο...

σουβλακι= αυτο που λετε οι αθηναιοι καλαμακι! όχι όλο το πιτογυρο!. για σκεφτειτε το δεν ειναι λιγο ακυρο να πει κανεις θελω ενα σουβλακι με γύρο?!:no:

Στη δεκαετια του 80, το μονο που ειχαν τα περισσοτερα αθηναικα σουβλατζιδικα ηταν "σουβλακι με πιτα".Για χαρη συντομιας,στην πορεια εγινε σκετο "σουβλακι".

Οταν αργοτερα προστεθηκαν στο μενου ο γυρος,καλαμακι κοτοπουλο,κοτομπεικον,γυρος κοτοπουλο,χοιρινα φιλετακια,κεμπαμπ,πανσετες κλπ κλπ, ο ορος "σουβλακι" κατεστη ακυρος(διοτι σουβλακι = μικρη σουβλα).

ΥΓ το γνησιο 80s "σουβλακι" ειναι μικρο σε μεγεθος και δεν εχει πατατες

Καλα μην το δεσετε και κομπο οτι ετσι εγιναν τα πραγματα....αλλα ειναι ενα αρκετα πιθανο/λογικο σεναριο :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.