Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

και γω εχω φαει 4x4 μονος μου. Δεν ειναι και πολυ δυσκολο.

Η pizza κατεβαινει ευκολα αρκει να μην ζεματαει...

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Δεν σε κόβω να αντέχεις...

αχ αγορι μου..και που να ξερες:hehe:

εντιτ:

"μερακλιδικη" η Πιτσουλα και με κρεμμυδακι μπολικο!

Ετσι πρεπει.

Bασικά εσύ δεν ξέρεις ...οπότε έρθεις Αθήνα σε περιμένω για το tour του πεινασμένου

Λοιπόν κάθε φορά που θα βγάζεις μια σειρά ανέβαζε μια φώτο.

Εκτός και άμα την έφαγες όλη ήδη :devil:

Bασικά εσύ δεν ξέρεις ...οπότε έρθεις Αθήνα σε περιμένω για το tour του πεινασμένου

μεσα!

αρκει να μην πιουμε Löwenbräu:p

ερχομαι κ 'γω..

ακαλεστος?:p

οχι ενταξει ελα και συ.

Μπορει να μας κανουν και καμια εκπτωση(θα πουν τα καημενα απο ποτε εχουν να φανε...)

Tώρα πια δε τον πιάνω τον dellman.

Παλιά οταν κολυμπούσα έτρωγα όμως πραγματικά πάρα πολύ.

Το tour έχει 5 σημεία... Σημείο ένα βάρβαρος για διπλό ψητό, σημείο 2 βουλιαγμενής για αλλαντικά, σημείο 3 Πεντέλη για 10-15 καλαμάκια ο καθείς, σημείο 4 Καλύβια για μερικά φρουτάκια άκα μπιφτεκάκια και τέλος ΩΨυρρή για 1 κιλό μπουγάτσα κρέμα με σοκολάτα

Το tour έχει 5 σημεία... Σημείο ένα βάρβαρος για διπλό ψητό, σημείο 2 βουλιαγμενής για αλλαντικά, σημείο 3 Πεντέλη για 10-15 καλαμάκια ο καθείς, σημείο 4 Καλύβια για μερικά φρουτάκια άκα μπιφτεκάκια και τέλος ΩΨυρρή για 1 κιλό μπουγάτσα κρέμα με σοκολάτα

Mια σουμα σε € παρακαλω.:happy:

κερνάει ο ξεναγός :hehe:

Τι πετιεσαι εσυ ρα?Σε καλεσε κανεις?

Ασε που θα παθεις καρκινο AIDS και σκορβουτο,αμα ρθεις.

Φαι (επικο οπως το περιγραφει ο ντελμανς) , μπυρες και τσιγαρα.

-αμα παιζει και καταλληλο soundtrack παιζει να ρχομαι μια φορα το μηνα Αθηνα για αυτο-

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.