Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Hmm,μπορείς να πείς που ακριβώς είναι,στην εκδρομή τα είχα λιώσει όλα τα σουβλατζίδικα.

Άμα είναι να καταλάβω πιο εννοείτε:upside:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
ειχα καπου φωτο απο θρακα.

ο τυπος εβαζε 4-5 γυρους καθημερινα και μεχρι τις 12 δεν ειχε μεινει λεπι.

Προφανώς δεν ξέρετε τι εστί "Μάκης" στην Τούμπα... ( ε τι θα χε κοντά στο Ναό:p)

Προφανώς δεν ξέρετε τι εστί "Μάκης" στην Τούμπα... ( ε τι θα χε κοντά στο Ναό:p)

ο Μακης δεν κανει τις πιτες με απειρο γυρο;

Αει ρε . . .

Απεναντι απο τον Μακη το "Γυραδικο" βαζει τρελο γυρο μεσα. Δεν εχω φαει μεγαλυτερο.

Επισης και ο Πρασσάς έχει αρκετά μεγάλο αλλα χάνει σε ποιότητα.

Αει ρε . . .

Απεναντι απο τον Μακη το "Γυραδικο" βαζει τρελο γυρο μεσα. Δεν εχω φαει μεγαλυτερο.

Επισης και ο Πρασσάς έχει αρκετά μεγάλο αλλα χάνει σε ποιότητα.

Τι λες βρε! Ο Μάκης βάζει περισσότερο από το Γυράδικο. Και επειδή άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε, μια από αυτές τις μέρες θα πάμε για ρεβιου και θα επιστρέψουμε και με φωτογραφικά ντοκουμέντα. :victory:

μπα σε καλο σας με τους γυρους σημερα, εμμονη ιδεα εγιναν.:p

παραγγειλα δυο να μου κανουν παρεα στο ματς:fun:

Μάκης και Πρασσάς κάνουν τους μεγαλύτερους γύρους (τουλάχιστον αυτά ξέρω).

Απλά, ο γύρος του Μάκη είναι τίγκα στο λάδι σε σημείο που κρατάς την πίτα στον αέρα και στάζει, και τον Πρασσά τον έχει κλείσει άπειρες φορές το υγειονομικό αλλά το ξαναανοίγει το μαγαζί. :D

To μονο θετικο με τα "γυραδικα" της Θεσ/νικης ειναι το μπολικο κοκκινο πιπερι.

Ναι κυριοι δεν ειναι ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.

Να πας στους "καράφλες" στη πόλη της Ρόδου. Όλος ο Βόσπορος δε θα σε κάνει καλά απο το κάψιμο:hehe:

καποια στιγμη θελω να δοκιμασω την παρακατω συνταγη.

sintagi.jpg

ειναι παρμενη απο το katipsinetai.gr:neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.