Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Το φαΐ καταναλώνεται. Αυτή τη ^%$#%$ το μιλκ-σέικ όμως πού να την πιεις; Αν γίνεται να το αλλάξεις με 2 pints μπύρα, μέσα.

Πραγματικά φαίνεται αηδία!!

Black pudding? Μπλιαχ....

Ανετάκι, το μόνο που μπορεί να με δυσκολέψει είναι οι γεύσεις όχι η ποσότητα

Link to comment
Share on other sites

Εγώ. Εκεί. Πέρσι. Τρία.

attachment.php?attachmentid=64676&stc=1&d=1413490043

τοσες φορες εχουμε δει την φατσα σου στο πιτα thread, τωρα βαζεις blur filter λες και εισαι κανενας καταζητουμενος.

Dεν την παλευεις καστανο :p

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω πολλούς να λένε ότι με άνεση θα έτρωγαν το πρωινό που έβαλα.

Challenge extended. Ποιός θα ετοιμάσει ένα αντίστοιχο πρωινό και θα τραβήξει βίντεο να το τρώει;

Link to comment
Share on other sites

τοσες φορες εχουμε δει την φατσα σου στο πιτα thread, τωρα βαζεις blur filter λες και εισαι κανενας καταζητουμενος.

Dεν την παλευεις καστανο :p

To blur ειναι σε λάθος σημείο. :p

Link to comment
Share on other sites

Επειδή εδώ βλέπω το έχετε πολύ με τις μοσχαρίσιες μπριζόλες. Τι κομμάτι προτείνετε για κάρβουνα; Και γενικά συμβουλές για ψήσιμο,τυχόν μαρινάδα, μπαχαρικά,αλάτι.

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

Link to comment
Share on other sites

Thx. Ειδικά για το πάχος και το ελαιόλαδο αλλά και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Βασικά ρώτησα μπας και υπάρχει κανένα άλλο κομμάτι κατάλληλο αλλά από ότι φαίνεται αυτό είναι. Θα δοκιμαστεί μόλις βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και η κατάλληλη παρέα!

Link to comment
Share on other sites

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

^ Πώς φαίνεται ο προκομμένος και μερακλής...

Link to comment
Share on other sites

Την περνάς ένα χέρι ελαιόλαδο.

Ρίχνεις χοντρό αλάτι και τρίβεις φρέσκο πιπέρι. Όταν κοντεύει να την βγάλεις από τη φωτιά ή όταν την βγάλεις της βάζεις στη μύτη του μαχαιριού λίγο βούτυρο.

Το κομμάτι που μου αρέσει είναι το sirloin, που είναι μεγάλο κομμάτι από την t-bone. Ή ακόμα καλύτερα ολόκληρη t-bone. Και εννοείται χοντρό κομμάτι να κρατηθεί ζουμερό.

Και γω τις γυαλίζω ελάχιστα για να κρατάνε το αλάτι, γιατί τις στεγνώνω καλά πριν το ψήσιμο -δε θέλεις υγρασία να βράζει στην επιφάνεια. Όμως, ειδικά στα κάρβουνα (πολύ δυνατή φωτιά), κανένα φυτικό λάδι δεν αντέχει για πάνω από 2-3' που χρειάζεται από κάθε πλευρά η μπριζόλα. Ακόμη ένας λόγος για να μην την παραψήσετε! :)

Επίσης, όσο πιο χοντρή η σχάρα και πιο δυνατή η φωτιά, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Το βούτυρο κάνει μεγάλη διαφορά αν την κάνεις σε σχαροτήγανο, για να μαζέψεις μετά τα υπολείμματα.

Η άλλη εναλλακτική είναι low-n-slow (που είχε ξανανέβει και πρόσφατα), αλλά θέλει περισσότερη δουλειά.

Και μια κι ανοίξαμε συζήτηση, άλλα 2-3 ξένα, αφού τα δικά μας δεν προλαβαίνουν να βγουν φωτογραφία... ;)

VWuKWcY.jpg

PMHl7xf.jpg

sM48TlM.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.