Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Αναγειάσου !!!!

Μου φαίνεται μόνος μου θα πάω στο Kozi's...ο μόνος που δεν φοβήθηκε την πρόκληση ήταν ο @Κοπριτης...και αν θυμάμαι καλά, πρόθυμος ήταν και ο [MENTION=432]dellman[/MENTION] για να βλέπει μόνο όμως, αφού είπε ότι δεν θα φάει...:hehe:

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] :p

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Αναγειάσου !!!!

Μου φαίνεται μόνος μου θα πάω στο Kozi's...ο μόνος που δεν φοβήθηκε την πρόκληση ήταν ο @Κοπριτης...και αν θυμάμαι καλά, πρόθυμος ήταν και ο [MENTION=432]dellman[/MENTION] για να βλέπει μόνο όμως, αφού είπε ότι δεν θα φάει...:hehe:

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] :p

πότε θες και πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

και ο [MENTION=432]dellman[/MENTION] για να βλέπει μόνο όμως, αφού είπε ότι δεν θα φάει...:hehe:

Αυτή την περίοδο τρώει. Να πάτε μισή ώρα νωρίτερα εσείς να προλάβετε να φάτε.

:hehe:

Αυτή την περίοδο τρώει. Να πάτε μισή ώρα νωρίτερα εσείς να προλάβετε να φάτε.

:hehe:

E, καλά ...τώρα είναι αργά...ξεκίνησα δίαιτα...

...από Παρασκευή όμως, αν θέλετε μέσα :hehe: :hehe:

EDIT : Μπροστά μου υπήρξε και έπεσε ηρωικά μια σαλάτα με :

Φακή νερόβραστη, ντομάτα, αγγούρι και άνιθο από τον καταπληκτικό μου μανάβη, συκομάιδα κερκυραική σε κύβους, και πιπεριά πράσινη μακεδονική καυτερή...αντιός!!!!

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] προδότη ! Λευτεριά στα νοτιοαφρικάνικα t-bone του Kozi's !!! :hehe:

Ίσως για grill mark θέλει πιο χοντρή σχάρα. Επίσης νομίζω θέλει λάδωμα τη σχάρα...
To πήρα σήμερα απόφαση και παρήγγειλα την παρακάτω:

Steba - STEBA BBQ-Tischgrill VG 200

Θέλω να πιστεύω πως θα κάνει καλή δουλειά. Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα.

Το λοιπόν. Η ψησταριά ήρθε και είναι πάρα πολύ καλή. Είναι εντυπωσιακά δυνατή, σε σημείο που την χαμήλωσα για να μην τα κάψω. Έψησα 4 χοιρινές λαιμού. Το grill mark υπάρχει κανονικότατα και στην επόμενη δοκιμή θα παίξει μοσχαρίσια για να σας πω και από εκεί εντυπωσεις.

Πάντως το ψήσιμο ήταν πολύ καλό. Κλείνεις και το καπάκι για να χωνέψει το κρέας και να μην στεγνώσει και μένεις να απολαμβάνεις. Τέτοιο ψήσιμο δεν έκανε ούτε η αερίου που είχα στην Ελλάδα.

14%2B-%2B1

not impressed, τα nugget στο σαντουιτς θυμιζουν αυτα του simply ενω το "μπιφτεκακι θεσσαλονικης" μου φανηκε καπως ξερο και τυποποιημενο, νταξει λογικο ειναι οταν εχεις 534094504935 πραγματα στον καταλογο να μην ειναι ολα το ιδιο προσεγμενα, σειρα εχουν τα γλυκα και το burger :p

[MENTION=4401]bezdim[/MENTION] είναι αυτό που είναι απέναντι και λίγο πιο πάνω απο το ύψος του Jumbo.

Καλά θυμάμαι;

edit: τώρα είδα το πιο πάνω [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] να σε ρωτήσω βρε συ. Όλο απο έξω τρως; Θα πάθεις τίποτα ρε συ

πακετακι για το σπιτι :hehe:

14%2B-%2B1

Το burger πολυ καλο απο πλευρα ποιοτητας και ποσοτητας για τα 2.60 που ζητανε, μονο που μου βγηκε καπως πικαντικο, επομενη φορα θα ζητησω χωρις κρεμμυδι γιατι χαλασε ολη την γευση [MENTION=5217]felix[/MENTION] ακουει ? :p

edit : το crispy chicken ΔΕΝ το προτεινω, ασε που τσιγκουνευτηκαν την παρμεζανα, γλυκα μου ειπανε θα εχουνε απο αυριο, review σε 7 μερες δηλαδη :p

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] εφοσον ειμαι εκτος σπιτιου 12 και 13 ωρες απο καπου πρεπει να φαω δεν νομιζεις ? :p μερικες φορες τυχαινει να εχω φαγητο μαζι μου οπως σημερα που πηρα 3 κομματια κιμαδοπιτα τα οποια ομως δεν εβγαλα φωτογραφια μιας και δεν ειχανε τιποτα το ιδαιτερο :p δες το και σαν δημοσιες σχεσεις, πχ οι συμπατριωτες σου στο grill bar (πριν αυτο αλλαξει χερια) ητανε αρκετα "δυνατοι" τζογαδοροι, ενδεικτικα ο μισος μου τζιρος στο μουντιαλ ητανε απο ιδιοκτητη γνωστου φαγαδικου + εναν απατεωνα απεναντι απο την Θρακα που επαιρνε λεφτα για λογαριασμους ΔΕΗ - οι οποιοι δεν εξοφληθηκαν ποτε :hehe:

πάμε με κάτι φίλους χθες βόρεια προάστια κι ήθελε ένας να μας πάει σε ένα κοτοπουλάδικο.. το βρίσκουμε κλειστό, οπότε επειδή ήταν κι αργά, λέμε πάμε mall κι ότι γίνει.. μπήκαμε στo la pasteria 11:15 και πήγαμε να κάτσουμε σε ένα τραπεζάκι.. έρχεται ένα παλικάρι, παιδιά η κουζίνα έχει κλείσει.. :o

σηκωνόμαστε κ πάμε από κάτω σe ένα burgerάδικο.. παιδιά κλειστή η κουζίνα.. πάμε και πιο δίπλα στο palmie bistro, παιδιά έκλεισε η κουζίνα.. :o στις 11:30 και δεν ξέραμε πού να φάμε νηστικοί.. τη βγάλαμε δίπλα με κρέπες κ στο λάδι κ ρίγανη..

υποσημείωση: ένας φίλος πήρε τυλιχτό με 2,70€ (μικρό) ενώ ένας άλλος ζήτησε αρχοντικό (~3.90€!!!) το οποίο είχε κάτι σαν αραβική κι ήταν λίιιιγο πιο μακρύ αλλά λεπτότατο κ άδειο..

κοινώς άμα είσαι γκαντέμης κ μεγάλη παρέα κ δεν συμφωνείτε πού να πάτε να φάτε.. :rant: μη φας τίποτα καλύτερα ρε φίλε.. δε σε θέλει..

και λίγο ακόμα γκρίνια: πλήρωσα απόψε το απόγευμα 2 φυσικούς ανάμεικτους χυμούς 11€!!! Και δεν έφερε κι απόδειξη!!! Ήμουν με άτομο που δεν ήθελα να κάνω φασαρία.. συνοικιακό μαγαζί που το τιμάω συχνά.. κ να μου τη φορέσει έτσι;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.