Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Λόγο Λονδίνου και πως τρώω πιο πολύ κινέζικο απο το Πεκίνο τα Χριστούγεννα είναι ίσως το μόνο φαΐ που δεν είμαι σε φάση

248.jpg?1379100191

Μια χαρά δείχνει η πάπια αν είναι και τραγανή κομπλέ.

Το Plum sauce πως είναι?

Γενικά αν και είμαι δύσκολος είναι η αλήθεια στην Αθήνα/Ελλάδα κινέζικο δεν παω να φάω πλέον γιατί όλα είναι μέτρια :(

Σαν να τρως τραγανο γυρο ειναι η παπια, εμενα μαρεσει αρκετα.

Η σως παρα ειναι γλυκια, προτιμω το ιδιο πιατο με σαλτσα πορτοκαλι, η plum ταιριαζει καλυτερα σε φτερουγες κοτοπουλου imo.

Το φαι σκοπευα να το βγαλω φωτογραφια εντος του εστιατοριου αλλα οταν πλησιασα την εισοδο εφαγα ακυρο πανηγυρικο, ειχε ερθει γκρουπακι απο κινεζους και δεν περισσευε καρεκλα μεσα ουτε για αστειο, αυτο νομιζω ειναι και η καλυτερη διαφημιση :)

Μιας και πιάσατε αυτή την κουβέντα, ας βάλω και εγώ την εμπειρία μου από home-made sushi :

DSC07032_zpse4cdc311.jpg

DSC07043_zpse4fad182.jpg

DSC07042_zps94c7737f.jpg

DSC07039_zpse8fb330a.jpg

DSC07041_zps315cdb6c.jpg

DSC07037_zps1e66a0e4.jpg

DSC07036_zps67f605bb.jpg

DSC07045_zpsd91755f1.jpg

DSC07035_zps6bb82bc9.jpg

Υπάρχει ένας σεφ στην παρέα και όποτε δίνεται η ευκαιρία μαζευόμαστε και μας φτιάχνει, με βοήθεια και από τους υπόλοιπους για να μοιράζεται η δουλειά....

...το τύλιγμα έχει ιδιαίτερη πλάκα, και τα σχήματα των στικς πρίν κοπούν ποικίλλουν, όταν τυλίγουν οι μή-ειδήμονες....

Τα υλικά αγοράζονται από τον ίδιο και τα ψάρια είναι απευθείας από την κεντρική ψαραγορά, ψωνισμένα την ίδια μέρα.

Θα με διαβάσει κανείς και θα νομίζει πως είμαι κοιλιόδουλος θεός φυλάξει!!!

πάλι καλά που είσαι κι εσύ, κι αν χρειαστεί να μεταναστεύσουμε στο Λονδίνο δε θα πεινάσουμε μέχρι να βρούμε ποια φαγάδικα αξίζουν.

αυτό το βρίσκουμε στο....;;;

papageorge;;

Papageorge λέγεται το μαγαζί. Στάση Δάφνη με μετρό. Καθώς βγαίνεις δίπλα στα Everest. Υπάρχει και ένα με 14 ευρώ που έχει πανέ κοτόπουλο, δύο μπιφτεκάρες, μπέικον, onion rings, πατάτες με cheddar&bacon και άμα το φας σου δίνουν δώρο κοκα κόλα. Πρέπει να βρω την φωτογραφία να κλάψετε.

Λοιπόν την βρήκα την φωτογραφία. JvHLMzu.jpg

Papageorge λέγεται το μαγαζί. Στάση Δάφνη με μετρό. Καθώς βγαίνεις δίπλα στα Everest. Υπάρχει και ένα με 14 ευρώ που έχει πανέ κοτόπουλο, δύο μπιφτεκάρες, μπέικον, onion rings, πατάτες με cheddar&bacon και άμα το φας σου δίνουν δώρο κοκα κόλα. Πρέπει να βρω την φωτογραφία να κλάψετε.

Λοιπόν την βρήκα την φωτογραφία.

JvHLMzu.jpg

Τσιγκουνιες

Hoggit & Hoof Steakhouse - 72oz Steak Challenge

Φυσικά και έπαιζε, μπόλικο μάλιστα...Στα υπόλοιπα, χρησιμοποιήθηκε λίγο, γιατί είχαμε και άμαχους που δοκίμαζαν πρώτη φορά...

Καλό θα είναι να εξηγήσετε στους "άμαχους", αν φυσικά δεν το κάνατε ήδη, ότι μπαίνει για λόγους απολύμανσης και όχι μόνο γεύσης, όπως μπαίνουν τα μπαχαρικά στα αλλαντικά.

Three Surprising Health Benefits of Wasabi : 3FatChicks on a Diet! – Diet & Weight Loss Support

Wasabi Benefits & Information

Μιας και πιάσατε αυτή την κουβέντα, ας βάλω και εγώ την εμπειρία μου από home-made sushi :

Υπάρχει ένας σεφ στην παρέα και όποτε δίνεται η ευκαιρία μαζευόμαστε και μας φτιάχνει, με βοήθεια και από τους υπόλοιπους για να μοιράζεται η δουλειά....

...το τύλιγμα έχει ιδιαίτερη πλάκα, και τα σχήματα των στικς πρίν κοπούν ποικίλλουν, όταν τυλίγουν οι μή-ειδήμονες....

Τα υλικά αγοράζονται από τον ίδιο και τα ψάρια είναι απευθείας από την κεντρική ψαραγορά, ψωνισμένα την ίδια μέρα.

Φίλε μου υπάρχει κάποια συνταγή που μπορώ να δω??

σφάξε και ψήσε κανένα γουρουνόπουλο, κι άσε τα ωμά ψάρια

Δεν τη θέλω για εμένα τη συνταγή, αλλά για ένα φίλο που πάει και τρώει κάθε μέρα σούσι.

Εγώ θα ανεβάσω αύριο από του 4ήμερου τα καμώματα...

Προσωπικά δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει το σούσι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.