Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

L2E

:p

Εχω φαει ωμο χοιρινο καλαμακι - μοσχαρι φιλετο - κιμα, ωμο κρεας FTMW, δωσε τα φιλια μου στον atkinson ( και στην κορη του :hehe: )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C6QqSxmpRMM]Mr Bean - Steak Tartare - YouTube[/ame]

Πρωινο στις 4 και μιση :p

https://lh3.googleusercontent.com/-E0o9aE0E9a4/U5M7NerOB1I/AAAAAAAAAnQ/kfzTCeh4K48/w1124-h843-no/14+-+1

https://lh4.googleusercontent.com/-dGc4CUEfxKc/U5M7UXFlYPI/AAAAAAAAAns/UYZB8wLOg7U/w1124-h843-no/14+-+1

[MENTION=5217]felix[/MENTION] τα scrambled καλα ητανε, τα pancakes ετσι κι ετσι, μαρεσει που σερβιτορα επισημανε πως με μια μεριδα pancakes χορταινουν 4 ατομα, ειμασταν 5 - πηραμε ολοι μια μεριδα ο καθενας και το σκεφτομασταν μετα για 2η :p

Δεν ξέρουν τα γατάκια...κι εγώ με την κοπελα μου πήγα (49-50 κιλά) και φάγαμε 2 πιάτα με αυγά, 2 burgers κομπλέ με fries C/B και 2 γλυκά ( 1 pancake και κάτι άλλο δεν θυμάμαι ) και μας κοιτούσαν περίεργα...:hehe:

...ίσως γιατί τα κιλά από αυτά τα παίρνω μόνο εγώ, ίσως γιατί φοβήθηκαν μην τη φάω κι αυτήν όταν τελείωσε το φαγητό, δεν ξέρω....:jester:

To tartar δεν είναι κακό, αλλά θέλει προσοχή πολύ ειδικά στο κρέας.

Tον κιμα τον θελω παντα well done. Μια φορα εφαγα σε ενα αιθιοπικο ενα πιατο που ειχαν κοκκινιστο κιμα και το ζητησα medium και ηταν αηδια!

Η μπριζολα ομως medium.

Εχει κλεισει απο περσι, πεταξου στο BBQ's που λεγαμε, παρε κολοσσαιο σε μεγαλο μεγεθος / ροκα παρμεζανα / φτερουγες κοτοπουλου και θα με θυμηθεις, btw το στηθος στο chirping chicken (κι αυτο παγκρατι) μου φανηκε βελτιωμενο την τελευταια φορα που πηγα.

Μεσημεριανό μετά απο μια μέρα άστα να πάνε.

Κατάστημα "Αγορά" είναι στη στάση Αμπελοκήπων του μετρό.

Ο κατάλογος είχε φαντασία αν και η ποιότητα του φαγητού δε με τρέλανε και με ενόχλησαν οι προτηγανισμένες πατάτες σε ένα πιάτο των 22 ευρώ.

πλευρώτους, rib eye (δε μου το πέτυχε στο ψήσιμο. Ηταν αρκετά ψημένο για τα γούστα μου) και παγωτό λουκουμάκι το οποίο ήταν θεσπέσιο.

20140610-151516-12016.jpg

20140610-153623-12017.jpg

20140610-160105-12018.jpg

Αγάπη, και γενικά,

Ειδικά σε πιάτα 22€ στην κρίση, αν ζητάς rare την μπριζόλα και στην φέρνει έτσι το μόνο που μπορείς και πρέπει να κάνεις είναι να την πάρει πίσω και να σου φέρει μια όπως την ζήτησες.

Δεν είσαι στα goodys.

Βιαζόμουν ρε συ και δεν ήθελα 5η μέρα να φάω σουβλάκι. είπα να φάω κάτι καλό να στανιάρω αλλά μου βγήκε ξινό....

Να φανταστείς ούτε το παγωτό δεν έφαγα καλά καλά και εξαφανίστηκα.

Και τότε, ζητάς τον manager και το λες.

Και πας και στο trip advisor και τους κράζεις με 2 αστέρια που μένει και 6 μήνες να το έχουν κόσμημα.

Λεφτά είναι που σου γίνεται ο τώλος κινέζικο πενηντάρικο για να τα βγάλεις, δεν τα χαρίζουμε σε φαγητό ή πουθενά.

Καλή η νοοτροπία του "έλα μωρέ δεν μαμιέται" που μας περνάνε αλλά όσο θέλουμε να εξευροπαιζόμαστε και να ΜΗΝ τρώμε μόνο σουβλάκι πρέπει και εμείς να συμβάλουμε στο πως θα γαλουχηθούν εν μέρη (ξέρω λάθος λέξη σε απόλυτο βαθμό) τα εστιατόρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.