Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Btw στο Lidl έχει κατεψυγμένο καγγουρό, 16.6 ευρώ το κιλό σε συσκευασία των 300gr.

Καλούλι είναι, υφή μοσχαριού, γεύση πιο έντονη από βοδινό (θυμίζει κυνήγι), χρώμα σκούρο σαν κυνήγι.

Το κάναμε bbq αλατι/πιπέρι/ηλιέλαιο. Θέλει αρκετό ψησιματάκι, δεν ήθελα να το φάω κόκκινο γιατί δεν ξέρω αν τρώγεται με το αίμα του.

Δοκιμάστε το :T:

Link to comment
Share on other sites

Θέλει αρκετό ψησιματάκι, δεν ήθελα να το φάω κόκκινο γιατί δεν ξέρω αν τρώγεται με το αίμα του.

For steaks and fillets cook on high heat for approx 4 minutes each side. If you are cooking thicker pieces, cook for a further 2-3 minutes, depending on thickness. Remove from heat, cover with foil and rest meat for 10 minutes before serving. Best served medium rare

Steaks and fillets should be cooked quickly and on very high heat, this will keep the meat tender and prevent it from drying out. Firstly it is recommended to marinated the fillet or steak in oil (macadamia, sunflower or olive oil are all good) with a pinch of salt and pepper, for at least 15 minutes prior to cooking. It should then be placed in a very hot pan and sear both sides, this will seal the meat up and prevent moisture loss.

Link to comment
Share on other sites

For steaks and fillets cook on high heat for approx 4 minutes each side. If you are cooking thicker pieces, cook for a further 2-3 minutes, depending on thickness. Remove from heat, cover with foil and rest meat for 10 minutes before serving. Best served medium rare

Steaks and fillets should be cooked quickly and on very high heat, this will keep the meat tender and prevent it from drying out. Firstly it is recommended to marinated the fillet or steak in oil (macadamia, sunflower or olive oil are all good) with a pinch of salt and pepper, for at least 15 minutes prior to cooking. It should then be placed in a very hot pan and sear both sides, this will seal the meat up and prevent moisture loss.

πάει το φάγαμε τώρα :p

Link to comment
Share on other sites

btw δεν έβγαλα φώτος αλλά έκανα σήμερα γίγαντες στο φούρνο. Εριξα και κάνα 5κιλο φέτα :p και πάνω που ήμουν έτοιμη να τους βάλω φούρνο, λέω δε βάζεις και μερικές ελιές καλαμών μέσα; (χωρίς κουκούτσι εννοείται και κομμένες)

Τελικά απογειώθηκε. Χυλώσανε κιόλας και έφυγε και μια φρατζόλα ψωμί, παρόλο που δε τρώω μαζί με το φαγητό :D

Επανάληψη σήμερα για να εμπεδώσω τη συνταγή :hehe:

dscn8861-11745.jpg

dscn8863-11746.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μους φράουλα με σιρόπι φράουλα. Η μους ήταν καλή, το σιρόπι όμως θεϊκό! Θα φτιάξω για συμπλήρωμα σε παγωτά και cheesecakes. Η συνταγή εδώ: Μους φράουλας σε ποτήρι - Συνταγές | γλυκές ιστορίες

attachment.php?attachmentid=62015&stc=1&d=1399573485

post-173-1416078402,039_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παίδες έχει κανείς υπόψιν του κανα μαγαζί με ωραία ομελέτα και να εξυπηρετεί το κέντρο πέριξ Ακρόπολης;

Θέλω ομελέτα αλλά ξέχασα να πάρω αυγά. Οπότε τα φώτα σας

Link to comment
Share on other sites

Παίδες έχει κανείς υπόψιν του κανα μαγαζί με ωραία ομελέτα και να εξυπηρετεί το κέντρο πέριξ Ακρόπολης;

Θέλω ομελέτα αλλά ξέχασα να πάρω αυγά. Οπότε τα φώτα σας

Γιατί δε ζητάς από το γείτονα;

Link to comment
Share on other sites

να σου δώσει ο νικοΛακισσσ....όπα μισό δεν γίνεται, τις κοτες τις απήγαγαν οι γύφτοι :p

Eδώ εξαφανίστηκαν οι χελώνες από το άλσος Συγγρού επειδή τις έκαναν χελωνόσουπα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.