Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Πάρτε καμιά μπριζόλα με λιγότερο λίπος ρε σεις. :p
Πάνω που ξεπρήστηκα, έφαγα χθες 6 hot dog και μισό donut (είχε προηγηθεί και μια μακαρονάδα). Δεν είναι να τα έχουν τόσο φτηνά τα άτιμα, δεν έχεις σταματημό.

Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab) - Page 813

hCE0B5D6F

:p

Fat is good for you :)

Οχι το κορεσμενο.

The Top 8 Health Benefits Of Peanut Butter - Health Ambition | Health Ambition

Link to comment
Share on other sites

Σα να ξωκείλατε μου φαίνεται!!!

Να σας φέρω στο δρόμο το σωστό .. το ίσο...:)

Κοτόπουλο φούρνου "Εξοχικό" !

DSCN9563_zps543a8b61.jpg

DSCN9562_zps5b57a47d.jpg

DSCN9560_zpse72bf5e8.jpg

DSCN9559_zps36d4db81.jpg

Για τα υλικά δεν λέω τίποτε , φαίνονται!

(Αντί για νερό έβαλα μπύρα! )

Καλή "απολίπανση" ! ! !

:sarcastic:

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

το πόσο επωφελές ή επιβλαβές είναι το ζωικό λίπος είναι μεγάλη συζήτηση. Είναι σίγουρα πολύ ασφαλέστερο από τις μαργαρίνες και τα κάθε λογής υδρογονωμένα λιπαρά που μας προωθούσαν επί 2 δεκαετίες "για την καταπολέμηση της χοληστερίνης".

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]

Και μένα είναι αγαπημένο μου κομμάτι το καπάκι. Θυμάμαι την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση πριν καιρό. Πολύ γευστικό χάρη στο λιπάκι, αν και δεν έχει την υφή των καλών κομματιών.

Να κι ακόμη ένα κομμάτι μοσχάρι που είναι του γούστου μου. Συγχωρέστε μου την ποιότητα, με είχε πιάσει ένα ελαφρύ ρίγος... :p

beef-steak-9278.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οχι το κορεσμενο.

Τα κορεσμένα μια χαρά ειναι (εννοείται όχι σε επεξεργασμένες τροφές), αυτά που πρέπει να αποφευγεις ειναι τα κάθε λογής φυτελαια, πλην του παρθένου ελαιόλαδου.

http://www.marksdailyapple.com/saturated-fat-healthy/#axzz2eHURDYgB

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Μονο σε εστιατόριο το εδώ φάει. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω να το ψήσω μόνος μου. Ελπίζω να είναι όσο καλό φαίνεται.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk4

Link to comment
Share on other sites

Ααχχ!!!:beer:

Έχω πάρα πολύ καιρό να φάω αυτό το φαγητό! :(

Εντάξει, Νίκο ξέρω, ότι στάθηκες στο ύψος των συμβουλών της σεφ μας,

αλλά για πες και την τελική εντύπωση !!! :drool::drool:

Link to comment
Share on other sites

Συκωταριά με ρύζι σήμερα και να ευχαριστήσω την Karmen για τις συμβουλές, αφού πρώτη φορά ασχολήθηκα με συκωταριά.

at95.jpg

nnkr.jpg

Μπραβο αδελφε. Πολυ καλο.

Γραψε και μερικες απο τις συμβουλες που σου εδωσε η Αγαπη...αν θελεις.

Link to comment
Share on other sites

Tσιγάρισα στο λάδι ένα μεγάλο κρεμμύδι και το κρέας. Μετά πρόσθεσα νερό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Για γεύση και άρωμα έβαλα κόκκινο κρασί και ένα σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο αρωματισμένο με μέλι. http://www.vinegarpan.gr/static/images/products/pan/honey-250.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ετσι μια μεγάλη μερίδα. Είχα μέρες που έτρωγα πουρε και λαλακίες οπότε πήρα πίσω το αίμα μου :p :jump1:

Απο αύριο επανέρχομαι στα καθήκοντα κουζίνας κανονικότατα :p

p9090655-9281.jpg

p9090658-9282.jpg

p9090662-9283.jpg

Τώρα έχει καναπέ η κατάσταση :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Συκωταριά με ρύζι σήμερα και να ευχαριστήσω την Karmen για τις συμβουλές, αφού πρώτη φορά ασχολήθηκα με συκωταριά.

at95.jpg

nnkr.jpg

Τη συνταγή σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο :)

Link to comment
Share on other sites

οι νεοσσμυρνιώτες και λοιποί που δεν εχουν χρόνο να ψάξουν για κρέατα

www.drakoulis.gr

μειον 20 τοις εκατό με τν πρώτη παραγγελία κουπόνι fist20

και αν ρωτάτε έχει και black angus :p

Link to comment
Share on other sites

Το Epic meal θα ήταν περήφανο για μένα σήμερα. Τα quesadillas τα ξέρετε; Πιτούλες με τυρί,κοτόπουλο κτλ μέσα ψημένα στο φούρνο. Όμως επειδή τα χω κόψει τα ψωμοειδή..

Βήμα1ο:

Πλέκουμε το μπέικον και το βάζουμε στο φούρνο να ξεροψηθεί.

attachment.php?attachmentid=58098&stc=1&d=1379176500

Βήμα 2ο:

Ψιλοκόβουμε κοτόπουλο και τσορίθο και τα πετάμε στο τηγάνι να ψηθούν.

attachment.php?attachmentid=58099&stc=1&d=1379176503

Βήμα 3ο:

Όταν ξεροψηθεί το μπέικον το βγάζουμε από το φουρνο, πετάμε μια στρώση τριμμένο τυρί (έβαλα 3 διαφορετικά είδη τσένταρ), το κοτόπουλο και το τσορίθο κι άλλη μια στρώση τυρί από πάνω. Το κλείνουμε με την άλλη πλεξούδα μπέικον και το βάζουμε στο φούρνο για κανά δεκάλεπτο.

attachment.php?attachmentid=58100&stc=1&d=1379176506

Βήμα 4ο:

Μασαμπουκιάζουμε σαν μην υπάρχει αύριο..

attachment.php?attachmentid=58101&stc=1&d=1379176509

attachment.php?attachmentid=58102&stc=1&d=1379176512

post-23-1416077690,6611_thumb.jpeg

post-23-1416077690,7376_thumb.jpeg

post-23-1416077690,8078_thumb.jpeg

post-23-1416077690,8565_thumb.jpeg

post-23-1416077690,9101_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.