Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Homemade pizza, δεν ξέρω πως φτιάχτηκε κλπ, δεν την έφτιαξα εγω, ήταν έτοιμη και με περίμενε να την φάω...

dsc04336tcu0a.jpg

θα συνεχίζω πολύ καιρό να σου δίνω ευχές ρε?

πωπωπωπωπωπωπωπωπω τι παθαίνω τέτοια ώρα γμτ :fight::fight::fight::fight:

πωπωπωπωπωπωπωπωπω τι παθαίνω τέτοια ώρα γμτ

μας δουλεύεις, έτσι; τα ίδια κάνεις όλο τον καιρό :p Βραδιάτικα πετάς φωτογραφίες από αυτά που μαγείρεψες "πρόχειρα" και όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουμε να δούμε τι θα φάμε για να μας φύγει η λιγούρα που μας δημιούργησες...

ρε επανέρχομαι το κέρατο σας

Πάω κουζίνα και όχι τίποτα άλλο δεν έκανα και ψώνια

Οτι βρω θα κάνω :fight:

Κι εγώ έχω μια λιγούρα τώρα, αλλά δεν έχουμε τίποτα στην κουζίνα.

Θα συμβιβαζόμουν με λίγο ποπκορν, αλλά κοιμούνται όλοι και δε μπορώ να κάνω φασαρία.

μπήκα άφοβα στο θέμα...πρίν κα΄μποση ώρα κατέβασα αμάσητο ένα burger από το Dixsept στο Χολαργό....:p

EDIT : με πατατάρες τηγανητές τραγανιστές...:D

Και ναι το έφαγα όλο μου το φαγακι και ας ήταν εν μέρη μεσημεριανό :p

SmfpEHc.jpg

Ανεβάστε ότι θέλετε τώρα.

Τσιν btw beer time

Haha, μου αρέσει το ολικής αλέσεως... αλλά παρεούλα μαγιονέζα και μουστάρδα :D

Το ολικής αλέσεως δεν είναι μόνο για δίαιτες και διάφορες άλλες άγνωστες λέξεις σε εμάς.

Εγώ το βάζω γιατί μου αρέσει καλύτερα γευστικά :innocent:

Δε θυμόμουν ότι την είχα βγάλει τη φωτογραφία, αλλά τώρα που την είδα στο κινητό πείνασα πάλι...

Ζουμερή μέτρια μοσχαρίσια. Νομ νομ νομ.

jpVIzMp.jpg

Ναι. Aka μερικοί το προτιμούν ωμό:hehe:

Και που να 'ξερες την ιστορία από πίσω... βλέπω στην αρχή ότι έχουν όλη τη ραχοκοκκαλιά της γελάδας στην προθήκη και ρωτάω:

-Κόβετε t-bone;

-Ναι.

-Πόσο ζυγίζει περίπου;

-800-1000γρ, 35€/κιλό.

-Οκ, 1 κιλό το έχουμε... Θέλω μια μέτρια προς ωμή (medium-rare), αλλά θέλω και λεμόνι μαζί.

-Α, την κάνουμε μόνο ωμή (!), χωρίς λεμόνι.

-Α, (στο διάλο).

Κανονικά θα έφευγα, αλλά βιαζόμουν και κινδύνευα να μείνω νηστικός. Οπότε απλά τον έβαλα να μου μια φτιάξει τη χωρίς κόκκαλο μέτρια και ήταν εξαιρετική. Βέβαια, συν τοις άλλοις, θα πρόσεξες στη φωτογραφία ότι ο σέφης δεν έχει γυρίσει την μπριζόλα όρθια για να ψήσει τα λιπάκια στο πλάι, που για μένα είναι τεράστιο φάουλ στη μοσχαρίσια... αλλά τέλος πάντων.

Λες και την έχεις βάψει με παντζάρι είναι μέσα.

Ρε μήπως ήταν γεμιστή με παντζάρι και μας κοροϊδεύεις?!

Γούστα είναι αυτά, δεν κρίνω κανέναν. Απλά μου φαίνεται περίεργο .. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.