Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

ιερόσυλε :p ... τα τυλίγουμε με λαδόκολλα, αυτή που έχουμε να στρώνουμε στα ταψιά και όχι με αλουμινόχαρτο.

κατα τα άλλα.... :T: x1000

Το ξέρω ρε, αλλά δεν είχα, τι να έκανα, έπιασα εκεί το αλουμινόχαρτο φλάπα-φλούπα και φύγανε άμεσα προς κατανάλωση. :D

Link to comment
Share on other sites

Φλωρεντία ή πέφτω έξω?

Μπα, πού να πέσεις έξω, παραείναι χαρακτηριστικό. Προφανώς το κόνσεπτ ήταν χιουμοριστικό: "I went to Florence and all I got was this lousy gelato". Και εξαιρετική πίτσα και φρέσκα ζυμαρικά βέβαια, αλλά δεν κάθομαι να παίρνω φωτογραφίες μέσα στα εστιατόρια όταν είμαι με παρέα. :)

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια, Αγάπη, είναι ότι το κομματάκι που είναι σε πρώτο πλάνο, θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα. Τα υπόλοιπα φαίνονται καλύτερα.

Μπον φιλέ μας είχε φτιάξει μια φορά ένας ανιψιός μου, σεφ και το είχε ψήσει λίγο περισσότερο από το δικό σου. Ήταν τέλειο!

Link to comment
Share on other sites

Mπον φιλε χοιρινό (ψαρονέφρι) είναι τα γύρω κομμάτια, γιατί τα εκ των έσω μπριζολίδια μου κάνουν πιο πολυ για κόντρα φιλέ. Πολυ ωραίες οι ραβδώσεις απ' τη σχάρα. :T:

Στας Γαλλίας μεγάλωσα εγώ :p

Το μπον φιλέ του μοσχαριού (όπως επίσης και κρέας αρνιού) φάτο και με το αίμα, ούτως ή άλλως έτσι τρώγεται, αλλά το χοιρινάκι θέλει 60 βαθμούς τουλάχιστον εσωτερικά, για να ψοφήσουν τα 5 διαφορετικά βακτήρια που συνήθως κουβαλάει.

Καλή τακτική είναι, τηγάνι ή σχάρα μέχρι να καραμελώσει καλά απ' έξω, και μετά 4-5 λεπτάκια φούρνου. Ψήνεται από μέσα σωστά, και είναι και πιο ζουμερό.

Μαμώ την επιστήμη όμως, εγώ Αγάπη το τρωγα κι έτσι να' ουμ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.