Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Σου αρεσει το αψητο κρεας; Υπαρχει παντα ο κινδυνος για βακτηρια κτλπ.

I know! Αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι τοσο αψητο οσο φαινεται, ειναι απλα medium. Στην προηγουμενη γυρα ηταν rare medium και εφαγα μονο το ψημενο. Οσο ωραιο και νοστιμο να λενε οτι ειναι το αψητο δεν θα το φαω.

Σου αρεσει το αψητο κρεας; Υπαρχει παντα ο κινδυνος για βακτηρια κτλπ.

Η τρομοκρατια στο φαγητο δε θα περασει! και μπεικον ωμο και αυγο ωμο στην καρμποναρα και φιλετο με τα αιματα και ταρταρ ! δε μασαμε !

ειδόρπιο για μετα το φαγητό πορτογαλικά ταρτάκια με επικάλυψη καραμέλας πορτοκάλι

post-4040-1416077257,811_thumb.jpg

post-4040-1416077257,9094_thumb.jpg

Βαλτα στο τηγανι μαζι με ομελετα...much better :yes4:

Εννοείται πως τα τρώω κ έτσι, αλλά όχι και much better!

Τα μαμημένα για να μαζευτούν όμως είναι ....:suicide2:

much better λεμε ! :p

Οι αρμυρες λενε πολυ για χορταρικο, οποιος εχει θεμα γενικα με τα πράσινα [εγω μονο χλυαρα τα τρωω σε θερμοκρασια ] ας δοκιμάσει.

Στη Γερμανία, ο ξάδερφος μου μαγείρεψε σπαράγγια στο φούρνο. Όχι όμως αυτά, αλλά τα άλλα τα χοντρά. Δοκίμαζα για πρώτη φορά και ήταν πάρα πολύ νόστιμα!

002_5979_zps1814da64.jpg

002_5980_zps690f6604.jpg

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]

Απόσο έχω δει, αυτά που ποστάρεις, είναι "βιομηχανικά" από φυτόριο.

Απόσο είχα δει σε μια Ελληνική εκπομπή, το 95% της παραγωγής μας φεύγει έξω, προς Γερμανία.

Αυτά που έβαλα εγώ είναι άγρια και συνήθως εκεί που τα μαζεύω, είναι μες στα Βάτα.

Toνος φρεσκος μαριναρισμενος σε μουσταρδα και λαδι, αλατι, πιπερι ριγανη και στο φουρνο για κανενα 20'. Ταυτοχρονα βραζεις ρυζι με μανιταρια (ή οτι αλλο γουσταρεις), κοβεις μια ντοματοσαλατα με φετα και ειναι απο τα καλυτερα γευματα!

Μετα κοκα κολα και Game of Thrones (αφου δεν εχει αλλο Σπαρτακο συμβιβαζομαστε)...:rip:

Ξεχάστηκα και άργησα να το βάλω, αλλά it still counts :D

Beware!

M O R N I N G... F O O D

NSFW

imag0054w0z3d.jpg

Homemade delicious Strawberry Cheesecake mofocks :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.