Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε συ karmen1983. Απορώ πως με τόσα φαγητά διατηρήσε. Εγώ έχω λιώσει στη σαλάτα για να χάσω κανένα κιλό και μόλις κοιτάξω γλυό παχαίνω!!! :p

το έχω ξαναπεί ...το ξαναλέω (για τα likes και μόνο...:p)

Τιμή και δόξα στους τριψήφιους στην ζυγαριά....

Αν και 3ψήφιος, δε θα κάνω like. Αντίθετα κάνω προσπάθειες να γίνω πάλι 2ψήφιος, όπως ήμουν πρόπερσι.

[MENTION=1]The Lab[/MENTION]

Παρακαλώ ένα thread ban ή σε μένα ή στην [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]. Δηλαδή έλεος.

Θα πληρώσεις με μετρητά ή με κάρτα; :p

Μου ήρθε και η ατάκα :

-"Θα θέλατε πατάτες ή CocaCola ?"

Καθώς έχω κρεπιέρα ( την πήρα για να με βολεύει στις ομελέτες) θα δοκιμάσω να κάνω και τις πολυλατρεμένες κρέπες του bill....

Λοιπόν εγώ ένα έχω να πω:

Μέσα σε αυτά που μπορούμε να βρούμε στις μέρες που ζούμε, για να αντλήσουμε λίγο κουράγιο , εξέχουσα θέση έχουν όλα αυτά που ποστάρουμε εδώ.

Και ανάμεσα σε αυτά τα ποστ, τα της Αγάπης, είναι "διαμαντάκια"!!!

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη, -ακόμα και αστειευόμενοι- τα περί μπαν.

Γιατί το τζιφτέ γεμάτο τον έχω !!

Κανονιστήτε!!!

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

Γιατί το τζιφτέ γεμάτο το έχω !!

Κανονιστήτε!!!

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Λιώνω

Λοιπόν αγόρι..κάτι πρέπει να γίνει με τη μέρα μπέικον....

Αν θυμάμαι καλά ο Κοπρίτης είχε κάνει κάτι ωραίο...

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

μόλις έφτιαξα κρέπες με τη συνταγή σου...για πρώτη φορά crepa-making..κάτι έγινε...

ίσως την επόμενη φορά βάλω τη μισή ή καθόλου ζάχαρη, καθώς το αποτέλεσμα ήταν πέρα από τα δικά μου γούστα...

με την κρεπιέρα, καθώς είναι χυτό σκεύος, είχα το μάτι στο 3 από το 6max.όταν πυρώνει ψήνει σχεδόν σαν γκάζι σε κανονικό τηγάνι, οπότε βολεύει...

τη μερέντα την έκανα σε μπεν-μαρί καθώς με το μπρίκι μου φάνηκε ότι δεν θα τα κατάφερνα...

Τhanx !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.