Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Κοτόπουλου συνέχεια

Το ξεκοκαλίσαμε. Αν δεν μπορείτε μπορεί ο χασάπης της γειτονιάς.

Αν θελετε να το κάνετε πιο γρήγορα απο αυτόν και να τον δουλεύετε μετά, τότε ακολουθείτε τις συμβουλές του δασκάλου Jacques Pépin απο τον οποίο είναι και η συνταγή με μερικές πινελιές επιπλέον. (ο άνθρωπος είναι απίστευτος)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM]Pepin Debone Chicken Galantine Ballotine - YouTube[/ame]

ljzfB4r.jpg

EwyTicd.jpg

uQN3JQb.jpg

Σε τηγάνι πέρα απο το σπανάκι πρόσθεσα μανιτάρια και τα έριξα στο κοτόπουλο με αρκετή φέτα

gtUpvGd.jpg

6P5ZPp1.jpg

Ρολό φούρνος και ψήσιμο

TbfKMQy.jpg

gE16USx.jpg

Πεινάσαμε άρα ώρα για μάσα.

dLfl6cI.jpg

BMQXHHZ.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Ο πιο καλός ο μαθητής ήσουν εσύ στη τάξη!!!":yu:

Τώρα να πω ότι το κάνεις να φαίνεται εύκολο, είναι περιττό!

Καλοφάγωτο και περιμένουμε εντυπώσεις !!!

ΑααΧχχχχ!!!!!!!!:worship:

:thank_you2::thank_you2:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία!!!

Και με τη σωστή σειρά!

πρώτα το φαγητό και μετά το γλυκό!!

ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!!!!

Καλά, συνεννοημένοι είστε!

Να με στείλετε να "κλαίω" πάνω από το γιαουρτάκι μου!!!!

:worship::worship::worship:

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ειχα προγραμματίσει να φτιάξω μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Επειδή όμως κάποιοι δεν τον τρώνε έφτιαξα και εναν πατάτας΄(Προσωπικά τους τίμησα και τους δύο)

post-4040-1416076999,0829_thumb.jpg

post-4040-1416076999,1626_thumb.jpg

post-4040-1416076999,2298_thumb.jpg

post-4040-1416076999,2803_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έκανα κρέπες α λα [MENTION=9359]performer[/MENTION]..

Η 1η ήταν λίγο fail.. Κόλλησε η ζύμη (ΓΤΠ το τηγάνι). Στις επόμενες έβαζα κάθε φορά λίγο λάδι για να μην κολλάνε.

aa2.jpg

aaaa1.jpg

Σαν γεύση είναι πολύ ΟΚ.. Αλλά θέλω λίγη δουλειά στο παρουσιαστικό, δε μπορώ να το παρουσιάσω αυτό το πράγμα... :red::red:

Link to comment
Share on other sites

Έκανα κρέπες α λα [MENTION=9359]performer[/MENTION]..

Η 1η ήταν λίγο fail.. Κόλλησε η ζύμη (ΓΤΠ το τηγάνι). Στις επόμενες έβαζα κάθε φορά λίγο λάδι για να μην κολλάνε.

Σαν γεύση είναι πολύ ΟΚ.. Αλλά θέλω λίγη δουλειά στο παρουσιαστικό, δε μπορώ να το παρουσιάσω αυτό το πράγμα... :red::red:

Δοκίμασε με λίγο βιτάμ από κάτω αντί για λάδι, όχι soft, την μπάρα που κόβεται με το μαχαίρι...

πέρνα όλη την επιφάνεια με αυτό και πρόσεχε τη θεμροκρασία σου...

Link to comment
Share on other sites

Μεσημεριανό ξέχασα να ανεβάσω :p

Οπότε μιας και τράβηξα το βραδινό ας το δείξω.

Είπα να κάνω κάτι ελαφρύ με φετες απο τομάτες και κολοκύθι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μία σκελίδα σκόρδο λιωμένη χωρίς τη πράσινη ριζούλα (μη μυρίζουμε κιόλας), μαϊντανό, ψιλοκομμένη ψητή κόκκινη πιπεριά, λίγο λάδι και απο πάνω παρμεζανα. Αλάτι πιπέρι ρίγανη και φούρνος

N9lcdWS.jpg

14vSNJA.jpg

qpLJQcl.jpg

Για τέλος lemon pie

mTf8bBM.jpg

CD1wbRh.jpg

Βέβαια αυτά πριν ώρες και τώρα πεινάω. :fist:

Έγινε επεξεργασία από karmen1983
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.