Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
το εξοχικό μου ειναι δέκα λεπτά από εκεί. σίγουρα θα τον επισκεφθώ την επόμενη φορά που θα πάω :D

Πόσα εξοχικά έχεις εσύ ρε;:p

Δε συμφέρει να πάει κανείς με τον dellman. Θα μείνει νηστικός.

πάμε θα παραγγείλω μόνογια μένα :p

καλησπερα παιδια.

εχω παρει να κανω πιτσα και θελω να βαλω και λιαστη ντοματα.

θελει καποιο εξτρα μαγειρεμα η απλως τη βαζω πανω?

Η λιαστή ντομάτα τρώγεται και έτσι όπως είναι... δεν χρειάζεται πολλά-πολλά.

Η γεύση της ίσως να είναι πιο έντονη απ' ότι συνδυάζει κανείς συνήθως με "ντομάτα" στην πίτσα.

[MENTION=432]dellman[/MENTION] : Για να ανοίξει η όρεξη

daily_picdump_1133_640_10.jpg

Αυτο που ακριβως το βρισκουμε και ποσο? :whip:

Και μια ερωτηση-διευκρινηση

Τα μπιφτεκονια ειναι handmade ή τυποποιημενα (γιατι πολυ τετραγωνισμενη μου φενεται η περιμετρος τους)

αν κατάλαβα καλά είναι γαλατά έτσι μακριά από παραλία?

ναι ανεβαίνεις βουνό !! το καλοκαιράκι εμείς πάμε για μπάνιο - καφεδάκι Επίδαυρο και μετά σε κανένα 15λεπτο (με μηχανές) είμαστε εκεί για να πάρουμε τις θερμίδες που κάψαμε στο κολύμπι !!!!:hang2::hang2:

Δε συμφέρει να πάει κανείς με τον dellman. Θα μείνει νηστικός.

εκεί δεν πιστεύω να μείνει κανείς νηστικός . το λάθος θα είναι να παραγγέλλεις πολλά και στο τέλος να μείνουν !!!

ναι ανεβαίνεις βουνό !! το καλοκαιράκι εμείς πάμε για μπάνιο - καφεδάκι Επίδαυρο και μετά σε κανένα 15λεπτο (με μηχανές) είμαστε εκεί για να πάρουμε τις θερμίδες που κάψαμε στο κολύμπι !!!!:hang2::hang2:

εκεί δεν πιστεύω να μείνει κανείς νηστικός . το λάθος θα είναι να παραγγέλλεις πολλά και στο τέλος να μείνουν !!!

κοίτα απλά δε ξέρεις το Pps:triniti::triniti::triniti:

Λοιπόν, να οργανωθούμε. Είμαστε σίγουροι οι εξής:

1. LevelOne

2. PetrosD

3. dellman

4. o polonos

Μέχρι τώρα, γεμίζουμε 1 αυτοκίνητο. Η πάμε και με 2 αν θέλετε. Μήτσο, πρέπει να κλείσουμε τραπέζι ή πάμε χύμα; Τί ώρα λέτε; 12 να ξεκινήσουμε;

χύμα πάμε ρε έχει τραπέζια για όλους μας 12 είναι νωρίς ρε συ κατά τις 1 θα ήταν καλύτερα

Εγώ μιλάω για σενάριο με 2 γεύματα τη μέρα (μεσημέρι στην ταβέρνα - βράδυ).

Αλλά παίζει και 2ο σενάριο, πιο ρεαλιστικό, του ενός γεύματος:

Φεύγουμε από εδώ 2μιση-3, τρώμε κατά τις 4 και τόσο που θα έχουμε φάει, τρώμε ξανά την επόμενη.

Με βολεύει καλύτερα να φύγουμε μετά τις 2μιση.

Από που θα πάτε είναι το πρόβλημα. άμα πάτε από Επίδαυρο και είναι ο δρόμος όπως την Κυριακή που πήγα εγώ δηλαδή μούσκεμα από υγρασία ,το σίγουρο είναι οτι πρεπει να πάτε σιγά γιατί φεύγεις για πλάκα !!! Η γνώμη μου είναι άμα πάτε από εκεί, ξεκινάτε γύρο στις 11 σταματάτε στο STORK ή στο ΑΓΝΑΝΤΙ ( καφετέριες ) , πίνεται το καφεδάκι σας με θέα και μετά πηγαίνετε για φαγοπότι !!!!

κατα τις 2 αρχίζει και γεμίζει παντος !!!

Μπορεί και εγώ μέσα !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.