Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Κολάζομαι να το δοκιμάσω αυτό :upside:
Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, αλλά μετά από ώριμη σκέψη, λέω "άστο καλύτερα".

73050c93117c04c6.gif

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Οι φωτογραφίες είναι στο πόδι (η πείνα δε περιγράφεται) αλλά πολύ καλό.

Μπορεί να μη φαίνεται το πλούσιο εσωτερικό αλλά ο [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] θα καταλάβει από που είναι :p (πίτα γύρος απο όλα, πίτα κοτόπουλο απο όλα και δύο πίτες σουβλάκι χωρίς πατάτες)

apOZK.jpg

tsXej.jpg

Θα ρωτησω την κοπελα μου που φτιαχνει η μανα της να σου πω...

Ωραια...μεχρι τωρα περιμενουμε απο δυο μαμαδες συνταγη για τυρακι.

Για να δουμε.

Ωραια...μεχρι τωρα περιμενουμε απο δυο μαμαδες συνταγη για τυρακι.

Για να δουμε.

Ρωτησα την κοπελα μου και μου τα ειπε πολυ χοντρικα γιατι ειναι εξωτερικο.

Βαζεις σε καζανι κατσικισιο γαλα και ριχνεις μεσα "πηχτια", απο το σουπερμαρκετ την παιρνεις λεει.

Μετα απο ωρα θα ανεβει πανω πανω το τυρι (κεφαλοτυρι), το βαζεις σε τυροβολι και το πιεζεις να φυγουν τα υγρα.

Ο τσιρος που εχει μεινει στο καζανι, νομιζω τον βραζεις μαζι με λιγο ακομα γαλα, και μετα ανεβαινει πανω η μυζηθρα. Βαζεις παλι στο τυροβολι κλπ κλπ. Δεν θυμαμαι ακριβως, και ουτε εκεινη ηξερε ακριβως. Παντως δεν πρεπει να ειναι και ευκολο να το κανεις σπιτι απ οτι καταλαβα.

Αν θες κανενα τυρακι απο Ναξο, πες μου να σου δωσω ενα τηλεφωνο.

Ρωτησα την κοπελα μου και μου τα ειπε πολυ χοντρικα γιατι ειναι εξωτερικο.

Βαζεις σε καζανι κατσικισιο γαλα και ριχνεις μεσα "πηχτια", απο το σουπερμαρκετ την παιρνεις λεει.

Μετα απο ωρα θα ανεβει πανω πανω το τυρι (κεφαλοτυρι), το βαζεις σε τυροβολι και το πιεζεις να φυγουν τα υγρα.

Ο τσιρος που εχει μεινει στο καζανι, νομιζω τον βραζεις μαζι με λιγο ακομα γαλα, και μετα ανεβαινει πανω η μυζηθρα. Βαζεις παλι στο τυροβολι κλπ κλπ. Δεν θυμαμαι ακριβως, και ουτε εκεινη ηξερε ακριβως. Παντως δεν πρεπει να ειναι και ευκολο να το κανεις σπιτι απ οτι καταλαβα.

Αν θες κανενα τυρακι απο Ναξο, πες μου να σου δωσω ενα τηλεφωνο.

Αδελφε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Αν θελεις, στειλε μου το τηλεφωνο για το τυρακι με πμ.

Ευχαριστω και παλι.

Καλη συνεχεια.

Γάλακτος είναι ωρέ, εκτός αν στα μέρη σου σου πουλάνε μοσχαρίσια για γάλακτος :p

Ποτε δεν παιρνω γαλακτος. Ναι μεν μαλακα, αλλα οχι πολυ γευστικα. Το καλυτερο ειναι 12-16 μηνων.

Να εχουν απογαλακτισθει ΒΑΣΙΚΟ απο την μαμα τους κ να τρωνε χορταρι η whatever. Εχει τιτανοτεραστια διαφορα η γευση !

Πήγα και σε αυτό στον Τάμεση (δίπλα στο Tate δεν θυμάμαι πώς λέγεται) πριν κάνα μήνα με 6 λίρες το σουβλάκι, γκουρμέ και καλά, ψιλομούφα το σουβλάκι. Σαν ιδέα καλό αλλά περιμένω την επόμενη βδομάδα για το full experience.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.