Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;

αποφάσισα να ποστάρω πάλι :

Να δειξω και τα 10 καλαμακια για βράδινο :p

Έγινε επεξεργασία από dellman
Link to comment
Share on other sites

@dellman 3 τέτοια =1,5κανονικό.... θέλω 6 στην καθισιά μου...

η ποσοτητα της καυτερης παπρικας θα σε κανει να το ξανασκεφτεις

πιθανοτατα κατα την πρωινη επισκεψη στο αποχωρητηριο...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

4 ¨ηταν

εγώ το έχω πει οποιος θέλει πάμε μαζί όποιος σταματήσει πρώτος πληρώνει λογαριασμό

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] που να φας από τον Κώστα στο στενό της Μητροπόλεως με την καυτερή πιπεριά μέσα

Link to comment
Share on other sites

c3c.png

What?

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION]

Ειναι οτι λέει η συνταγή. Άλλο το σπληνάντερο(εχει κομματια σπληνα που πλεον δεν την πουλανε+ οτι τα κομματια της γεμμισης ειναι πιο μεγαλα) κ άλλο το χωριάτικο λουκάνικο..και αλλο το μπουμπάρι(εχει κ ρυζι μεσα..).

Link to comment
Share on other sites

Αρνακι Ναξου επιτρεπεται;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Θα εχει παραπανω λιπος...αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα. Οτι θελεις βαλε.

Εγω βαζω κατσικακι Ναξου και οχι αρνακι λογω λιπαρων και μυρωδιας.

Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση:

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει φετα ή μυζηθρα;

Εχω βρει κατι βιντεακια-οδηγιες στο νετ αλλα θα ηθελα και μια γνωμη μεσα απο τη παρεα μας εδω απο καποιον που το εχει δοκιμασει.

Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση:

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει φετα ή μυζηθρα;

Εχω βρει κατι βιντεακια-οδηγιες στο νετ αλλα θα ηθελα και μια γνωμη μεσα απο τη παρεα μας εδω απο καποιον που το εχει δοκιμασει.

Ειδικά αυτό που φτιάχνουν κάποιοι στο σπίτι για μυζήθρα είναι πολύ απλό. Κόβεις το γάλα με ελάχιστο ξύδι, το στραγγίζεις, το αλατίζεις, έτοιμη η "μυζήθρα". Η κανονική όμως φτιάχνεται από το υπόλειμμα της τυροκόμησης άλλων τυριών.

Το πιο κοντινό σε αυτό που έχω δει να φτιάχνουν στην πράξη είναι αυτό:

http://www.ftiaxno.gr/2008/01/blog-post.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.