Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Η επόμενη ψηφοφορία θα είναι: "Παστίτσιο. Με κιμά ή χωρίς;"

Αναμένουμε τις γραφικές δηλώσεις σας.

Αποδέξου επιτέλους τη λαϊκή εντολή, αλλά ξέρω γιατί επιμένεις τόσο.... γεμιστά με κιμά είναι το μόνο

φαγητό που δεν μπορείς να κάψεις το κρέας.:p

καλά βρε παιδιά Γίνεται γεμιστά χωριά κιμμα?μα ορφανά... :nono:

Πάντα με κιμμά απο εμένα...εκτως οταν μαγειρευει 3ος στην παρεα οποτε..τοτε χωρις.. :whistling

Αποδέξου επιτέλους τη λαϊκή εντολή, αλλά ξέρω γιατί επιμένεις τόσο.... γεμιστά με κιμά είναι το μόνο

μη παιρνεις κι όρκο :hehe:

Meanwhile in Moldova

DSC_1757.jpg

DSC_1758.jpg

Θα μας δείξεις φωτογραφίες κι από το κυρίως πιάτο, φαντάζομαι? :jester:

Λοιπόοον: γεμιστά.

Οι purist προλαλήσαντες με κάλυψαν, για μένα το σωστό γεμιστό είναι άνευ. Βεβαίως έχω δοκιμάσει και με κιμά, και με (μ)πλιγούρι - το τελευταίο είναι επίσης εξαιρετικό.

Υπό Κ.Σ. θα ψήφιζα "ότι νάναι" - αλλά εδώ κρινόταν η τύχη του thread! Με τον κύριο που "του ξέφυγε" η ψήφος, θα λογαριαστούμε κατ' ιδίαν...

Εσύ δε ξέρεις να φας και σε ενοχλεί που καίω εγώ το κρέας; Άντε φάε μουσακά χωρίς κιμά ρε:p

Α εγω δεν εχω τετοια κολληματα...ευχαριστως να έτρωγα 2-3πιατάκια για αρχή :)

Με κιμά εννοείτε πάντα...για την ψηφοφορία...ε τι ορφανά δεν λέει :whistling ^^

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] την ίδια ιδέα είχαμε σήμερα :D Μόνο που τα έκανα λίγο πιο αντρικά :p Μισό κιλό μαύρες πένες, 250γρ τσένταρ, 250γρ μοτσαρέλα, 200γρ μπεικον, 100γρ ζαμπόν, μισό τσορίθο (ψημένο πρώτα εκτός γιατί βγάζει πολύ λάδι) και 300ml κρέμα γάλακτος, αλατάκι και πιπεράκι σε 3 στρώσεις. Στο φούρνο είναι και ψήνεται, φώτος μετά :p

attachment.php?attachmentid=52516&stc=1&d=1348927769

Calories..

23969517.jpg

post-23-1416076636,8018_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.