Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει διάφορα άλλα.

¨ομως λέω για το ταμπάσκο το κλασικό, γιατί έχει μια υπόξινη γεύση που απογειώνει αυτό το ψάρι.

Και Αγάπη έχει κάθε λόγο να μην προτιμάς το ταμπάσκο, αλλά μην μας το πετάς έτσι ένα "απεχθάνομαι" σε μάς τους "καμένους" με τα καυτερά.:hmm:

Με πληγώνεις.....:hehe:

Αν σου αρέσουν τα καυτερά, τότε επιβάλλεται να την δοκιμάσεις. Εγώ αγόρασα από το ebay πάντως αν ενδιαφέρεσαι.

Είδα τα καυτερά σας και είπα να σβήσω την υποψία πικάντικου στο στόμα μου. Και επειδή βαρέθηκα να πλύνω πιάτο/μπωλ είπα να το φάω χειμαδιό :p

Αλλά μάλλον το παράχ3σα :hehe: (είχα φάει μόνο 3 μπαλίτσες πριν 2-3 μέρες)

WsV8C.jpg

PXKKE.jpg

oRDGw.jpg

Μολις γυρισα απο το "αρισμαρι" στο χαλανδρι. Κρητικο εστιατοριο. Φοβερο φαγητο κ μεγαλες μεριδες.

Με ενθουσιασε η φετα με σουσαμι και μελι και επαθα πλακα με τη μεριδα στα χοιρινα μπριζολακια λαιμου. 3 κανονικες μπριζολες λαιμου και πολλες πατατες, τιμη 12€.

Επισκευτειτε το!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Σπύρος πίτσα. (τοπικός ήρωας:p)

Λαχταριστή φαίνεται αυτή! Ναργιλέ διακρίνω δεξιά;

5279066_700b.jpg

:drool:

Soon! Να το κανονίσουμε για Κυριακή, ας είμαστε και οι 2 μας. Αλλά να βάλουμε μόνο 1 κιλό μπέικο(ν).

Σπύρος πίτσα. (τοπικός ήρωας:p)

1008412.jpg

amateurs...

Primus Pizza, Ν. Επιβάτες...O ιδιοκτήτης είναι Ιταλός chef... όλα τα υλικά είναι φρέσκα...

73050499a2ded46e.jpg

Αν και το μέγεθος δεν μετράει και τόσο τελικά, κάτω από την πίτσα είναι τα 4 μάτια της εντοιχιζόμενης κουζίνας...

Τωρα το μεσημερι εφαγα 1.5 μπριζολιτσα που χε περισεψει απο χθες βραδυ στο Αρισμαρι. Πεντανοστιμη!!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.