Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Ευκολα μπορει καποιος να παει στη κρεαταγορα μια φορα το μηνα να παρει 2-3 κιλα καλαμακια παραγγελια οπως τα θελει (κρεας-μεγεθος-ποσοστο λιπους) και να τα εχει στη καταψυξη μαζι με πιτες και οποτε θελει να τα ψηνει επιτοπου σε καμια ψηστιερα Rohnson R256 και να ξερει και τι τρωει και οικονομια (καμια σχεση, ειδικα τωρα με τη κριση).

Οσο για το θεμα καταψυγμενο...στο 90% των μαγαζιων κατεψυγμενα ειναι...και δεν ξερεις και τι ειναι αν πλυθηκαν, τι εκατσε-περπατησε πανω, τι ειχε πιασει πριν τα πιασει αυτος που τα επιασε κτλπ.

Κανα γιαουρτι για το τζατζικι Τζατζίκι Original και τελος.

Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι θεμα χρονου κτλπ...ποση ωρα κανει να τα φερει ο τυπος; Να πουμε μεσο ορο 20 λεπτα; Με λιγο παραπανω χρονο και τα εχεις ετοιμα.

Κορυφαια επιλογη ειναι καμια ακρη σε κανα χωριο για γνησιο κρεας-γιαουρτι-πατατες-ντοματες.

Διοτι να δουλευεις (αν εχεις δουλεια) το 2012 στην Ελλαδα, να παιρνεις ....μπιπ και να δινεις και 2,40 ή 2 για ενα καλαμακι...πολυ παει. Δηλαδη για 5 καλαμακια θελεις ενα 10αρι+ ...

και ούτε καν να στα φτιαχνει ο άλλος τα φτιαχνεις εσύ και είνα τζετ

με λαιμο, σπάλα και πανσετούλα και είσαι κομπλέ

Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το avatar του Dellman δεν είναι ο Guy Fawkes, αλλά χασάπης που ακονίζει χασαπομάχαιρα

Τα chopsticks που είναι οέο;;;;

Βάλε και καμια πληροφορία από πιο Noodle bar είναι;;

Α, και καλή χώνεψη!!

Γιατί από όρεξη φαντάζομαι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα :p

Από τον κατάλογο στο ιντερεντ είναι το νούμερο 47 :

Noodle bar Σπέσιαλ νουντλς με μοσχάρι! Πολύ ωραία ήταν και λίγο πικάντικα..

επίσης δεν μπορώ να φάω με τα ξυλάκια , πιρούνι ftw :D

οποιος μπορει και δεν εχει προβλημα και θελει, εχει παρει η μητερα μου μερος σε εναν διαγωνισμο με συνταγες.

οποιος θελει να βοηθησει να κανει ενα like εδω

Κουκουτάκια (Κοκοτάκια)

ευχαριστω πολυ!!! :D

Πεθύμισα να πάω Goodys και να πάρω μια Bar Salad

τίγκα στο ζυμαρικό, λίγη πατάτα και άπειρη σώς. :(

Λογικό.

Τα 2 από τα 3 είναι μόνο στην Αμερική, και μάλιστα δεν είναι και "εξαπλωμένα" σε όλη την Αμερική, ιδιαίτερα τα potbelly's π.χ. είναι σε μόλις 12-14 states.

ρε [MENTION=8883]ALEXIS[/MENTION]2004 ποσταρε στο djd εικόνα από τα μπακαλιαράκια να πάθει πλάκα

Καλά δοκίμασε το πρώτα και μετά πες μου για τα μπακαλιαράκια. Φρέσκο πράμα ατλαντικού λέμε :p

Λοιπόν εγώ σαν θιασώτης της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας....

υποκλίνομαι στο fish&chips!!

Το ψάρι είναι φανταστικό!

Μαλακό, ζουμερό, με μια διακριτική γεύση που δεν σε μπουκώνει.

Και ας σημειωθεί ότι μπήκα σ' ένα μαγαζί στη τύχη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.