Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

με γεμιστούς ανθούς.

:hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ!!! :(

εγώ μισώ αυτούς που βάζουν εικόνες 4000x3000. Κι ακόμη περισσότερο τους μισώ αν τις ανεβάζουν στο imagesucks

εγώ πάλι εχω να θυμάμαι τα γεμιστά της θείας στο χωριό (Αγιωργίτικα-Τρίπολη, όπως τα περιεγραψε ο seafalco με ντομάτες /πιπεριές /πατατούλες από τα χωράφια εκεί, μόνο που ήταν σε ξυλόφουρνο! Μια φορά έφαγα και από τότε τα έχω ως μέτρο σύγκρισης!

@karmen υποθέτω τα γεμιστά σου είναι μαγειρεμένα το μεσημέρι και όχι κατά τις 00¨00 που επέστρεψες απ'την βόλτα σου:)

@karmen υποθέτω τα γεμιστά σου είναι μαγειρεμένα το μεσημέρι και όχι κατά τις 00¨00 που επέστρεψες απ'την βόλτα σου:)

Από την βόλτα επέστρεψα 10 παρα κάτι. Εκτός αν εννοείς την ώρα τραβήγματος της μηχανής που δεν την έχω αλλάξει. Μπέρδεμα στα pm/am με τα ωραία μου αγγλικά :p

Μπορώ να σου ανεβάσω φώτο με θερμόμετρο στο ταψί :hehe:

Τα γεμιστά είναι ΧΩΡΙΣ κιμά. ΤΕΛΟC !!!

Άμα θέτε σας προκαλώ να κάνουμε και poll :p

σε λιγω θα μας πεις οτι κανεις και ομελετα ειναι χωρις αυγα.... τσ τσ τσ

γεμιστά χωρίς κιμά είναι σαν να λες μπουγάτσα χωρίς τυρί :hehe: :hehe:

Τι επαθα με την καρμεν.... στισ 2:50 να μαγειρευω να φαω xD αχααχχααχαχ πωω.. παιζει να ειναι η καλυτερη μακαροναδα που εχω φτιαξει εβερ!bpIf9l.jpg

Μα είναι θέαμα αυτό πρωινιάτικα!

Έλεος λυπηθήτε αυτούς που δουλεύουν.

Και εσύ καλέ μου κύριε , το τυράκι που είναι;;;;

Και για να το κλείσουμε το θέμα με τα γεμιστά και τον κιμά.

Παραδοσιακά τα γεμιστά δεν είχαν ποτέ κιμά, ο κιμάς είναι "ανακάλυψη" των τελευταίων δεκαετιών!

Παλιά το κ΄ρεας ήταν ελαφρώς δυσεύρετο, και οπωσδήποτε τα γεμιστά είναι ένα εξαίρετο φαΐ που δεν έιχε καμία ανάγκη από γευστικές ενισχύσεις.

Άλωστε, όποιος είχε ποτέ την ευκαιτρία να δοκιμάσει "κολοκυθοκορφάδες" όπως τις φτιάχνουν στην Πελοπόνησο, (Βυτίνα μεριά) θα συμφωνήσει μαζί μου ότι κάθε πηρουνιά προκαλεί μια γευστική "έκρηξη", οπότε το διαιτολόγιο ήταν πολύ πολύ γευστικό , χωρίς να χρειάζεται κρέας.

τα μόνα γεμιστά που έχουν κιμά είναι τα κολοκυθάκια (ξέρετε, αυτά με το αυγολέμονο)

Τα γεμιστά είναι ΧΩΡΙΣ κιμά. ΤΕΛΟC !!!

Άμα θέτε σας προκαλώ να κάνουμε και poll :p

+1 :thumbup:

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Χθες βράδυ είχα τρελαθεί στο φαϊ. Μετά από ρετσίνες, ουζά λεμόνι, μπύρες... ένα σάντουιτς μεγάλο ήταν ότι πρέπει από Κοτοπουλάδες. Μετά από 3 ώρες μια μερίδα πατάτες από Κοτοπουλάδες ξανά να στανιάρουμε (7 το πρωί).

Τώρα, 20 λεπτά αφού ξύπνησα:

DSC00276.jpg

BAN HIIIIIM!!! :hehe::hehe:

Πέρα από την πλάκα... το κρέας φαίνεται τρομερό!!! :) Από τους κοτοπουλάδες είναι και αυτό ή από αλλού?

Σπιτικό είναι!

Δεν ξέρω τί με έχει πιάσει. Κοιλιοδουλίαση σίγουρα!! :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.