Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

εε... μονος μου την εφτιαξα.. 100%... ;)

φτου με πιασανε

:p και το ρυζι μπαρμπα μπεν ειναι και η γλυκοξινη :D

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Πολύ ακριβό γι' αυτά που βλέπω. (εκτός κι αν είχει κι άλλα)

Απ' τη "Γωνιά του Κάδμου" εδώ σε εμάς με 6.5 ευρώ τρως ένα κουβά γύρο και πατάτες.

Αφού το έφαγα μια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ σε τρεις δόσεις. :p

το αν ειναι ακριβο μη κρινεις απο ενα καταστημα που μπορει να το εχει μισοτιμη, αλλα απο το συνολο.

το αν ειναι ακριβο μη κρινεις απο ενα καταστημα που μπορει να το εχει μισοτιμη, αλλα απο το συνολο.

Αν κατάλαβα εννοείς την ποσότητα; Προτίστως από αυτό το κρίνω. Στα περισσότερα ~7.5 με 8 κάνουν οι μερίδες και από όπου παίρνω καλή ποιότητα επίσης. :)

αυτο θεωρειται ποικιλια δυο ατομων.το οτι την εφαγα μονος δε σημαινει οτι ειναι ακριβο.γνωστο οτι τρωω για δυο ατομα:p

οι μεριδες του εχουν 6-6.5€

δε κανω διαφημιση απλως σε σχεση με αλλα που τρωω ειναι πιο φθηνο.ουτε το πιο φθηνο αλλα σε καμμια περιπτωση ομως πολυ ακριβο.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Πολύ ακριβό γι' αυτά που βλέπω. (εκτός κι αν είχει κι άλλα)

Απ' τη "Γωνιά του Κάδμου" εδώ σε εμάς με 6.5 ευρώ τρως ένα κουβά γύρο και πατάτες.

Αφού το έφαγα μια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ σε τρεις δόσεις. :p

Hydra που μένεις είπαμε? :hehe::hehe: Για πες περιοχή αν θες να κάνουμε επισκέψεις (στο γυράδικο, όχι σε εσένα :p). Και μιας και το googl-αρα πριν καν ποστάρω, μακρυά μου πέφτει. :p

αυτο θεωρειται ποικιλια δυο ατομων.το οτι την εφαγα μονος δε σημαινει οτι ειναι ακριβο.γνωστο οτι τρωω για δυο ατομα:p

οι μεριδες του εχουν 6-6.5€

δε κανω διαφημιση απλως σε σχεση με αλλα που τρωω ειναι πιο φθηνο.ουτε το πιο φθηνο αλλα σε καμμια περιπτωση ομως πολυ ακριβο.

Φίλε GoMaR αυτό τώρα ποικιλία 2 ατόμων δεν τη λες κιόλας (από ό,τι βλέπω, αν και το βάθος του ταψακιού δε φαίνεται καλά). Άλλα μιας και είπες καλλιθέα, είναι κοντά στον ηλεκτρικό (να το έχουμε σα μία πιθανή λύση βρε αδερφέ :p) ?

μπορει αλλα ειναι πολυ παραπανω απο μια απλη μεριδα που την χρεωνουν 7-8.

για να ξεκαθαρισω δεν την εβαλα για διαφημιση αλλα για το φαγητο ανεξαρτητα με την τιμη..

To βαζω και δω.

Απο ινσομνια για dominos pizza

με τον κωδικό eurojum όσες πίτσες jumbo και αν παραγγείλετε πληρώνετε την μια μονο...μολις παρέλαβα 8...

Εβαλα τελικα παραγγελια 10 πιστες, οχι 17 που εχει στη φωτο, την πηρε κανονικα αλλα με ενημερωσαν οτι ηταν λαθος!!

Γμτο!!!! ΙΝΚΑ κλπ:hehe::hehe::hehe::hehe:

ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Που θα βρω τωρα 25.000 θερμιδες;;;;;;;;;;;

post-7649-1416076369,4619_thumb.jpg

Εβαλα τελικα παραγγελια 10 πιστες, οχι 17 που εχει στη φωτο, την πηρε κανονικα αλλα με ενημερωσαν οτι ηταν λαθος!!

Γμτο!!!! ΙΝΚΑ κλπ:hehe::hehe::hehe::hehe:

ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Που θα βρω τωρα 25.000 θερμιδες;;;;;;;;;;;

μου αρεσει που σβηνεις την διευθηνση σου και την εχει και πανω δεξια διπλα απο το username σου :p

Troll_face.png

Ενα ωραιο κατα την γνωμη μου πιατο για λιγο πανω απο 7 ευρω που εφαγα χτες , φιλετο κοτοπουλο με κρεμα γαλακτος, μπεικον και μπολικη παπρικα! Τα σπασε! :D

img3304.JPG

img3303i.jpg

img3302f.jpg

γύρισα απο Bike και έκανε μία τρομερή πείνα δεν σας λέω τίποτα. Αποφάσισα η τρελή να μην κάνω κάτι απλό αλλά ΓΕΜΙΣΤΑ :crazy_pilot:

P6292684.jpg

P6292685.jpg

εσύ τι λες να τα κάνω χωρίς κιμά; :flag:

Σα να τρώω βλίτα χωρίς λάδι, αλάτι, τομάτα θα είναι :p

Γιατί εδώ στη Καλαμάτα τα κάνουνε με ρύζι σκέτο :flag:

ορφανά; Σαρακοστή έχετε όλο τον χρόνο; :hehe:

Άμα υπάρχουν τα κατάλληλα μυρωδικά, ....τι να λέει ο κιμάς;;

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν πια παράμόνο στα χωριά, ή στο κήπο σου!

Άκου τώρα τι μου θύμησες.

Το λέω και "ανατριχιάζω"

Καλοκαίρι, εγώ γύρω στα δέκα, όλη μέρα στη θάλασσα και ανεβαίνουμε στο σπίτι για φαί

Γεμιστά (διάφορα) και όλα τα κενά σφηνωμενα με γεμιστούς ανθούς.

¨ολα τα ζαρζαβατικά κομένα από την μάνα μου απ΄το περβόλι το πρωί, το φαγητό έχει ¨ξεκουραστεί" καναδυο ώρες και είναι ....απλά απερίγραπτο.

Ακόμα "έχω" τη γεύση στο στόμα!

Πειναω και ειναι αργα να μαγειρεψω..... ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ!!! :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.