Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις έβαλα στον φούρνο μπιφτέκια, απο κιμά γαλοπούλας :yes2:

Μπολικα μυρωδικά καθώς είναι λίγο άγευστη, τοματούλα, κρεμμύδάκι, 2 κουταλιές γιαούρτι κλπ και τα έπλασα, αφού βουτούσα τα χέρια μου σε κρασάκι. Περιμένω να ψηθούν και πάω να ετοιμάσω βλίτα :D

P6262659.jpg

P6262660.jpg

τη fix τι την ηθελες :p

Nα δροσιστώ ο άμοιρος!

Μια χαρά μπυρίτσα , φθηνή και Ελληνική.

Αν και μία Erdinger την έπινα:mamba:

Σήμερα έχει βλίτα (σαν την karmen1983) και γαύρος στον φούρνο.

Mετά την προπόνηση πάλι βλίτα και 4 μπιφτέκια σόγιας, πάντα συνοδευόμενα με μία Fix

:o

Βλίτα ή βλήτα.

Kάνεις τον policeman της γραμματικής αλλά epic fail.

Πάρε μία πληροφορία,έτσι για να λέμε:

"Το βλίτο ή βλίτρον ή βλιταράκι ή γλίντρος είναι μια μικρή μονοετής πόα που δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 80 εκ., αλλά κατέχει εντελώς ξεχωριστή θέση στις βραστές καλοκαιρινές σαλάτες της χώρας μας. Φυτρώνει μόνο του ή σπέρνεται ανάμεσα στα κηπευτικά των καλοκαιρινών περιβολιών και καλλιεργείται κυρίως για το φύλλωμά του αλλά και για τους σπόρους του."

quiz:

2006-07-04-you_you_missed_the_point.jpg

btw copy paste έκανα. Δεν διόρθωσα κάτι.

Tότε μέγα Μ***ΚΙΑ δικιά μου.

Κάποιες φορές είμαι αθεράπευτα Μ***ΚΑΣ :big_boss:

Μια από τα ίδια. Αλλά ας βάλουμε κανένα φαγητό μην γίνουμε και αθεράπευτα μπαναρισμένοι.

Μία σχετικά παλιά:

uoNBG.jpg

Αυριο και μεθαυριο εχει μπαλιτσα, να ανοιξει λιγο το ματακι μας, αλλα θα ανοιξει και το στομαχι με τα μπυρονια αρα ζητω τα φωτα σας!

Θα ειμαι περιστερι σε ενα φιλαρακι, και επειδη εχουμε κανει χρυσο τον μερακλη και την benvenuto :p θα ηθελα καμια προταση για κατι καλο!

Αυθεντικόν λίγο μετά το σταθμό του Α.Αντώνη στο παρκάκι απέναντι από την Πίτα του Παππού.(μη φάτε απ' αυτό)

Περιστέρι δεν ξέρω πολλά καλά, αν και έχω φάει σε 10 διαφορετικά. Μέτρια είναι αν θέλετε και στις Φαγητοδρομίες, κοντά στο Αυθεντικόν είναι κι αυτό.

Να πάρετε τίποτα σουβλάκια/μπουτάκια/μπριζολίτσες και να τα ψήσετε στο φούρνο :)

(δεν ξέρω αν ντελιβεριάζει στο Περιστέρι, είναι Ίλιον, αλλά Cocorico είναι εγγύηση)

Να πάρετε τίποτα σουβλάκια/μπουτάκια/μπριζολίτσες και να τα ψήσετε στο φούρνο :)

(δεν ξέρω αν ντελιβεριάζει στο Περιστέρι, είναι Ίλιον, αλλά Cocorico είναι εγγύηση)

Ρώτησέ τον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.