Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Η πιπερια συνηθως βρισκεται στα κοτοπουλο-σουβλακια.

Ο μαιντανος υπαρχει οπου υπαρχει κρεμυδι, να σπαει την μυρωδια του και να μην μυριζει -πολυ- μετα η ανασα (δεν γλιτωνεις τελειως, αλλα κατι κανει:p )

Link to comment
Share on other sites

Είσαστε .....ανελέητοι!!!!

Ρε σείς, υπάρχουν και άνθρωποι κάποιας ηλικίας εδώ μέσα!

Δεν τους λυπάστε καθόλου;;;;;

Τουλάχιστον βάλτε κάτι πιο.....διαιτητικό!!

%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9-%CE%93%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF--%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1_DSC_0922.jpg?m=1340519448

Άντε καλή όρεξη!!

Ή μάλλον, καλή χώνεψη , γιατί η όρεξη απ' ότι βλέπω σε κανέναν δεν λείπει!!

Link to comment
Share on other sites

Μπύρα Fix: Άλλαξαν χέρια τα σήματα της ιστορικής ελληνικής μπύρας.

Νέος ιδιοκτήτης των σημάτων της πολύπαθης μπύρας Fix είναι πλέον εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Χήτου, με την εξαγορά, από τον Βασίλη Κουρτάκη, του συνόλου των μετοχών της «Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ΑΕ».

"Την πρώτη ημέρα του 2010, λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει και πάλι στην ελληνική αγορά η ιστορική Μπύρα FIX Hellas, η εταιρία «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες ΑΕ» μετονομάστηκε σε «Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ».

Υπενθυμίζεται ότι η «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες» Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 από τους Ηλία και Γιώργο Γκρέκη, ενώ τρία χρόνια μετά (2008) η πλειοψηφία των μετοχών (51%) εξαγοράστηκε από τον Γιάννη Χήτο, ένα εκ των ιδιοκτητών και πρόεδρο ΔΣ της «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ».

Στις αρχές του 2009 η «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες» Α.Ε. απορρόφησε την «Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ» που είχε ιδρύσει το 2000 ο Βασίλης Κουρτάκης. Δέκα ακριβώς χρόνια αργότερα (2010) η νέα πλέον «Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ» (με την ίδια μετοχική σύνθεση που είχε από το 2008 και η ΑΕ «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες»), έχει πλέον στην διάθεσή της εκτός από τα προϊόντα που είχε η ΑΕ «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες» και όλα τα σήματα της πιο ιστορικής ελληνικής μπύρας: Της μπύρας Φιξ.

Η δημιουργία ουσιαστικά νέου ζυθοποιείου με την μεγάλη επένδυση επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών της (τέως) ΑΕ «Ελληνικές Μικροζυθοποιίες» που είχε προαναγγελθεί από τις αρχές του 2009, ολοκληρώνεται μέσα στα χρονικά περιθώρια που καθορίστηκαν καθώς και μέσα στα όρια του σχετικού προϋπολογισμού (της τάξεως των 16 εκατ. Ευρώ). Η επένδυση έγινε στην Ριστώνα Βοιωτίας και θα αξιοποιήσει τα πλούσια υπόγεια νερά της περιοχής που εντάσσονται γεωγραφικά στη λεκάνη της λίμνης Υλίκης.

Έτσι, δεν απομένει πλέον η κυκλοφορία στην ελληνική αγορά, την άνοιξη του 2010, της νέας FIX Hellas σε συσκευασία γυάλινης (επιστρεφόμενης) φιάλης, σε αλουμινένια κουτιά καθώς και σε βαρέλια χωρητικότητας των 30 λίτρων.

Είναι βέβαιο πως οι νέοι Έλληνες καταναλωτές θα θελήσουν να δοκιμάσουν την μπύρα που καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά οι πατεράδες, οι παππούδες αλλά και παλαιότεροι πρόγονοι τους – φυσικά δεν συζητάμε καθόλου για όσους καταναλωτές της ιστορικής μπύρας βρίσκονται σήμερα εν ζωή. Άλλωστε στις μέρες μας η ελληνική αγορά είναι πλημμυρισμένη από μπύρες κάθε μορφής και κατηγορίας που έχουν ξένα σήματα ή ανήκουν σε ξένες εταιρίες – με την εξαίρεση της μπύρας Βεργίνα που παράγεται στην Θράκη μας από την «Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ» καθώς και την επερχόμενη, ιστορική FIX Hellas.

Είναι συνεπώς απόλυτα λογικό να αναμένεται μια ουσιαστική υποστήριξη των Ελλήνων καταναλωτών (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) για τις φιλότιμες αυτές προσπάθειες. Ίδωμεν…."

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Και τωρα που ξαναναφεραμε την Βεργινα, την δοκιμαζα την τελευταια εβδομαδα. Περαν του οτι ειναι φθηνοτερη, μου αρεσε ακομα και οταν ειχε ζεσταθει καπως (τις αλλες πρεπει να τις πινω γρηγορα οσο ειναι κρυες αλλιως δεν τις ακουμπαω μετα).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.