Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Εγω ηδη ετοιμαζω προσφορα 30 μετρα sleeve και 15 μετρα heatshrink οτι χρωμα θελει η Karmen:yes4::yes4:

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Μαμ time :D

Καλεσμένοι που θέλουν κοτόπουλο, αλλά οι μισοί θέλουν μπούτια και οι άλλοι μισοί θέλουν στήθος. Τους βράζεις ή δε τους βράζεις; :p

Στήθος και μπούτια λεπόν σαν καλή οικοδέσποινα. Τα ρόδισα σε λαδάκι και μόλις πήραν ένα ωραίο χρώμα έπεσε μέσα σάλτσα απο: μουστάρδα, λεμόνι, λάδι, εστραγκόν, θυμάρι, ρίγανη και λίγο πιπέρι. Χαμήλωσε η φωτιά σκεπάστηκαν και αναμέναμε αργά αργά... Μέχρι να ετοιμαστούν σειρά πήρε το συνοδευτικό. Λαχανικά φούρνου με στρώσεις: Μελιτζάνας, τομάτας, πέστο, κολοκυθάκια και απο πάνω καπνιστό τυρί. Καλή μας όρεξη :D

:baby: χρυσοχερα, χρυσοχερα!!! :D κ πολυ ευκολη συνταγη!!

πρωτο πιατο ,μιλφειγ τραγανης πατατας,με καλαμαρι σωτε,λιαστη ντοματα,ροκα , φλουδες παρμεζανας και ελαφρια σαλτσα πεστο....γιατι ιταλικη κουζινα δεν ειναι μονο πιτσα και μακαρονια :big_boss:

post-21046-1416076283,7011_thumb.jpg

Μιας και έχει δροσιά απόψε με έστειλε ο άντρας στην κουζίνα για να του φτιάξω λέει συνοδευτικό μπύρας. Ε και λέω, μόνος σου θα φας και θα πιεις;:nono: Δεν σφάξανε :hehe:

Λεπόν bon fillet και μερικά διάφορα απο βλίτα, μπρόκολο, κουνουπίδι και κολοκυθάκια παρέα με κρύες μπυρίτσες στο μπαλκόνι κάτω απο την Ακρόπολη. Στην υγειά σας παίδες :magic:

p6022392.jpg

p6022396.jpg

p6022395.jpg

p6032400.jpg

Μιας και έχει δροσιά απόψε με έστειλε ο άντρας στην κουζίνα για να του φτιάξω λέει συνοδευτικό μπύρας. Ε και λέω, μόνος σου θα φας και θα πιεις;:nono: Δεν σφάξανε :hehe:

p6032400.jpg

Γιατί πίνουμε την ακριβότερη μπίρα στην Ευρώπη

Το έχω ξανά βάλει όμως δεν είναι κακή η επανάληψη εν όψει καλοκαιριού

Μπύρα Βεργίνα: Αυθεντικά ελληνική μπύρα από την Θράκη

Λεπόν bon fillet και μερικά διάφορα απο βλίτα, μπρόκολο, κουνουπίδι και κολοκυθάκια παρέα με κρύες μπυρίτσες στο μπαλκόνι κάτω απο την Ακρόπολη. Στην υγειά σας παίδες :magic:

μμμμ......θελω....:baby: φαιρνω και καλο κοκκινο :big_boss:

Το έχω ξανά βάλει όμως δεν είναι κακή η επανάληψη εν όψει καλοκαιριού

Μπύρα Βεργίνα: Αυθεντικά ελληνική μπύρα από την Θράκη

Και σε ποια καταστήματα την βρίσκουμε; γιατί δε νομίζω να την έχω δει στον αβ

το πρωινο των πρωταθλητων ;) βρωμη ,ασπραδια,μπανανα,κανελα (βασικη συνταγη) + αν θελουμε να γινει μπομπα, ταχινι,μελι,αμυγδαλα.......:baby:

IMG003.jpg

Το ανακατεμα........

IMG005.jpg

Πρωτη φαση...........

IMG006.jpg

Τι κλασσικο γυρισμα (εδω θελει προσοχη λολ!!! )

IMG007.jpg

Σχεδον ετοιμη ...... (η μυρωδια ψητης μπανας ειναι κολαση λεμε.........)

IMG008.jpg

Το σερβιρισμα (μην σας φαινεται μεγαλη ειναι διπλη δοση και για αυριο...δεν την παλευω την δευτερα πρωι....χε χε χε)

Σκλαβενίτης

μιας και πιασαμε τις ποικιλιες (αγαπημενη κακη συνηθεια)

ειτε για μπυρα ειτε για κρασακι,

το κλασσικο τυρακι-σαλαμακι ειναι μια σταθερη αξια

κρακερακια και κριτσινια απο διπλα και ορμαμε!

fullofbaloney.jpg

saycheeeeese.jpg

bitsandpieces.jpg

το πρωινο των πρωταθλητων ;) βρωμη ,ασπραδια,μπανανα,κανελα (βασικη συνταγη) + αν θελουμε να γινει μπομπα, ταχινι,μελι,αμυγδαλα.......:baby:

Ιδια συνταγη με τη διαφορα του οτι τα περναω μια βολτα στο μπλεντερ και αντι για ταχινι βαζω φυστικοβουτυρο :flex:

το πρωινο των πρωταθλητων ;) βρωμη ,ασπραδια,μπανανα,κανελα (βασικη συνταγη) + αν θελουμε να γινει μπομπα, ταχινι,μελι,αμυγδαλα.......:baby:)

Για πες δοσολογία και τρόπο παρασκευής για να δοκιμάσω. Αντί για αμύγδαλα θα ρίξω καρύδια.

Στο αβ του Ρέντη την αγοράζω. Είναι συνήθως χωμένη πίσω από άλλες και σε μικρές ποσότητες.

Επίσης την έχει στο Mega ΑΒ στον παράδρομο της εθνικής. 4,20€ τα 8 κουτάκια, τελειώνει εν ριπή οφθαλμού, δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν το ράφι. Τίμια μπύρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Heineken, Amstel και λοιπές μπύρες ευρείας κατανάλωσης..

Βραδυνή λιγούρα. Αυγά δεν είχα, ούτε κότα σαν μερικούς οπότε η εναλλακτική και νόστιμη λύση που είδατε σε προηγούμενό μου ποστ. Αυτή τη φορά δεν έκανα μπουκίτσες αλλά όλα χύμα μέσα στο πυρέξ. Από εμφάνιση δεν λεει αλλά η γεύση αναλλοίωτη, το τσακίζω τώρα :p

p6042404.jpg

p6042407.jpg

p6042408.jpg

p6042411.jpg

Η zero είναι για την δίαιτα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.