Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Παω να πεταξω ολες τις σακουλες βρωμης που εχω βαρεθει να τρωω και τρεχω ζαχαροπλαστειο!!!!:yes4::yes4::yes4:

νερο ( ελαχιστο ισα να γινει χυλος ) + μελι ελατης ( ο υδατανθρακας του ειναι μολις 30% γλυκοζη ) + μπανανα σε φετες + καρυδια + κανελλα

Την βρωμη δεν την βαριεσαι ποτε :)

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Ένα ταπεινό προφιτερόλ που τιμήσαμε το απόγευμα η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION], ο [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] και εγώ.

1007774.jpg

Σας έχω πει να μην λέτε ψέματα στο θρέντ αυτό.

Αν ήταν παρόν ο Μήτσος, εσύ και η Κάρμεν μπορεί να μαζέψατε τα ψίχουλα απο το προφιτερόλ αλλά σίγουρα ΔΕΝ το μοιραστήκατε!.

Εκτός αν λέμε για άλλον Μήτσο.

νερο ( ελαχιστο ισα να γινει χυλος ) + μελι ελατης ( ο υδατανθρακας του ειναι μολις 30% γλυκοζη ) + μπανανα σε φετες + καρυδια + κανελλα

Την βρωμη δεν την βαριεσαι ποτε :)

Κι εγώ τρώω βρώμη αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως βασικά καλλιεργείται σαν ζωοτροφή, κυρίως για τα άλογα. Σκέτη τρώγεται?

Αν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα σε βρώμη και προφιτερόλ, αναρωτιέμαι τι θα προτιμούσα...

Σας έχω πει να μην λέτε ψέματα στο θρέντ αυτό.

Αν ήταν παρόν ο Μήτσος η Κάρμεν, εσύ και η Κάρμεν o Μήτσος μπορεί να μαζέψατε τα ψίχουλα απο το προφιτερόλ αλλά σίγουρα ΔΕΝ το μοιραστήκατε!.

Εκτός αν λέμε για άλλον Μήτσο άλλη Κάρμεν.

fixed :hehe:

Χυλoπίτες με καυτερή σάλτσα, καρότα, ζαμπόν και 2 είδη λουκάνικου.

xanaW.jpg

Μου τρεξαν τα σαλια.:drool:

Ελα φιλε διπλα σου ειμαι στα τει.Κρατα ενα πιατακι.Τελειωνω το μαθημα και ρχομαι:sarcastic:

πτι-μπερ (τα οριτζιναλ) με γαλα... αυτο.-

:p

με ψωμάκι χθεσινό είναι ακόμη πιο δυνατό!:rolleyes:

Κατα καιρους το εκανα και αυτο οταν ξεμενα ΣΚ χωρις cornflakes. Το θεμα ειναι πως αυτον τον συνδιασμο ειχα να τον δοκιμασω... απο το Γυμνασιο? Αλλα πετυχα προσφορα 4 πακετα και ειπα εδω ειμαστε. Δυστυχως δεν συμφερει για πρωινο παντως...

ξανάνιωσα 10χρ.......τώρα που θα πάω σπίτι θα φτιάξω αυγά μελάτα σε κουπα με ψωμι......ήδη τρέχουν τα σάλια!

Κι εγώ τρώω βρώμη αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως βασικά καλλιεργείται σαν ζωοτροφή, κυρίως για τα άλογα. Σκέτη τρώγεται?

Αν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα σε βρώμη και προφιτερόλ, αναρωτιέμαι τι θα προτιμούσα...

friendly fire ! :p χυμαδιο ειμαι εδω και αρκετο καιρο τρωω οτι ναναι - οποτε ναναι σαν γνησιος ελληναρας

Υπαρχουν ανθρωποι ομως που το διλειμμα μεταξυ προφιτερολ και βρωμης, το βλεπουν σαν εχουν να διαλεξουν αναμεσα σε αραιωμενη βενζινα τιγκα στον μολυβδο και shell super 95 ( τυχαιο παραδειγμα, δεν ξερω σχεδον τπτ απο αμαξια :p )

Να σου πω και το αλλο ? πολλες φορες περσι ιδια εποχη την ετρωγα σκετη με νερο, μια χαρα ηταν, εχω μαθει να παρηγοριεμαι με το "υπαρχουν και χειροτερα" δοκιμασε να φας νιφαδες απο φαγοπυρο και θα με θυμηθεις :)

Σήμερα το μενού είχε ψάρι και βλήτα με κολοκυθάκια (πρόσθεσα και μία φρέσκια τοματούλα:patsak:)

p5282319.jpg

p5282323.jpg

p5282328.jpg

Κι εγώ σήμερα ψάρι (όχι σαν το δικό σου) με βλήτα έφαγα. Ξέχασα όμως να βάλω ντομάτα πάνω στα βλήτα, όπως είχες πει.

[MENTION=2342]daospi[/MENTION] κοιτάω εδώ και 5 λεπτά την "μακαρονάδα" σου...ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗ

Συνταγή για καυτερή σάλτσα;

Τα λουκάνικα τα ετοίμασες χώρια και τα πέταξες μετά στην σάλτσα;

Ποιος νουμπάς ξεκίνησε να τις λέει χυλοπίτες; Είναι σαν τις γνωστές τυροπίτες, λαχανοπίτες, σπανακοπίτες;

Ποιος νουμπάς ξεκίνησε να τις λέει χυλοπίτες; Είναι σαν τις γνωστές τυροπίτες, λαχανοπίτες, σπανακοπίτες;

Πάντως, άμα οι χιλοπίτες που ρίχνουν οι γκόμενες

ήταν σαν του [MENTION=2342]daospi[/MENTION], κάθε μέρα καμάκι θα 'κανα.

[MENTION=2342]daospi[/MENTION] κοιτάω εδώ και 5 λεπτά την "μακαρονάδα" σου...ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗ

Συνταγή για καυτερή σάλτσα;

Τα λουκάνικα τα ετοίμασες χώρια και τα πέταξες μετά στην σάλτσα;

Μα ετσι λέγονται -τουλάχιστον στην περιοχή μου-εδω και χρόοοοονια,όσο για το παρασκεύασμα θα συμφωνήσω οτι ειναι τέλειο

Ναι δεν "κατηγορώ" τη γενιά μας, αλλά τον ΝΟΥΜΠΑ που το ξεκίνησε πριν δεκαετίες : p

Χυλόπιτες, παρεμπιπτόντως, εμείς στην Ήπειρο, λέμε άλλο πράμα. Ζυμαρικό και αυτό φυσικά.

Χυλόπιτες, παρεμπιπτόντως, εμείς στην Ήπειρο, λέμε άλλο πράμα. Ζυμαρικό και αυτό φυσικά.

Για δώκε περιγραφή και σύνθεση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.