Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Χθες έλιωσα στο φαγητό και στο ποτό. Τα υπόλοιπα πιάτα λίγο πολύ συνηθισμένα. To παρακάτω πιάτο σε πολλούς δεν θα αρέσει αλλά το βάζω :p

img20120526220535.jpg

Χθες έλιωσα στο φαγητό και στο ποτό. Τα υπόλοιπα πιάτα λίγο πολύ συνηθισμένα. To παρακάτω πιάτο σε πολλούς δεν θα αρέσει αλλά το βάζω :p

img20120526220535.jpg

μπλιαξ χοχλοι μπουμπουριστοι ειναι;

ότι σέρνεται δεν τρώγεται απλα:-P

Sent from my Android ;)

μετα τα σαλιγκαρια πρεπει να μπει κατι σοκολατα να αλλαξει η γευση :)

σοκολατοπιτα(ζεστη-βαση brownies) με παγωτο και σαλτσα φραουλας :neo:

post-21046-1416076255,3029_thumb.jpg

πριν λίγο παγωτό φράουλα... την μηχανή την έχω πάρει από αμαζον μέχρι 2 λίτρα φρέσκο παγωτό :-)

Sent from my Android ;)

post-21046-1416076255,7122_thumb.jpg

Ένα ταπεινό προφιτερόλ που τιμήσαμε το απόγευμα η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION], ο [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] και εγώ.

1007774.jpg

ουφ έσκασα όταν είδα Mention απο σένα στο φαγητοθεμα :eek:

Ξέρεις γιατί :p

να ειναι χαλια το προφιτερολ!!!!!!!!!!!! να ειναι μουχλιασμενο και μπαγιατικο!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοιτα εκει νυχτιατικα τι κανουν.... καμια μοντα δεν εχετε και μας βασανιζετε?

ουφ έσκασα όταν είδα Mention απο σένα στο φαγητοθεμα :eek:

Ξέρεις γιατί :p

Δεν ξέρω...μοιράσου το μαζί μας!:p

κοιτα εκει νυχτιατικα τι κανουν.... καμια μοντα δεν εχετε και μας βασανιζετε?

μόντα κάναμε...απλά φάγαμε για να πάρουμε λίγη δύναμη!:)

Για να καταλάβεις πόσο φρέσκο ήταν μου το έφτιαξε το ζαχ/στείο επιτόπου, και πήγαινα σιγά στον δρόμο μην διαλυθεί.:p

μόντα κάναμε...απλά φάγαμε για να πάρουμε λίγη δύναμη!:)

Για να καταλάβεις πόσο φρέσκο ήταν μου το έφτιαξε το ζαχ/στείο επιτόπου, και πήγαινα σιγά στον δρόμο μην διαλυθεί.:p

χτυπα κι αλλο θα τα αντεξω δεν θα πεινασω ετσι απλα θα παλεψω... και να φανταστεις εχω σκασει απο τα φαγητο :p

Δεν ξέρω...μοιράσου το μαζί μας!:p

Δεν παίζει να το μοιραστεί ΚΑΝΕΝΑΣ:whip:

Μα να κανω γυμναστικη τετοια ωρα και να λεω στον εαυτο μου να μη ξαναμπω εδω και κοιτα τι βαλατε:drool::drool::drool: Παω να πεταξω ολες τις σακουλες βρωμης που εχω βαρεθει να τρωω και τρεχω ζαχαροπλαστειο!!!!:yes4::yes4::yes4:

Ξύπνησα χθες από ξενύχτι, ούτε καφέ δεν ήπια και έπεσα με τα μούτρα, αφού μόλις τις είχαν βγάλει από τη ψησταριά. :jump:

DSC09695.jpg

DSC09697.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.