Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Απλα μια εκ των τελειοτερων σκεπαστων ever! Το μεγεθος της πιτας στην κριση σας :dance3:

img20120425224322.jpg

Οκ, τελικά δεν ήταν ιδέα μου! First of all, where are my f* potatoes???? :-O

Second one, η δική μου είναι μισή σχεδόν σε περιεχόμενο, αφού την έφαγα όλη και στο τελευταίο κομμάτι φούσκωσα λίγο, που παλιά τα δυο τελευταία τα έτρωγα με ζόρια απ' το φούσο.

:unsure:

579542_3594570955618_1613763686_2859749_1253723863_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τις πατατες τις παιρνω ξεχωριστα! Τρως μια μονος ρε κτηνακι? :p

Με το ζόρι... όταν έχω κέφια. :p Συνήθως μένει το ένα κομμάτι για επόμενη ημέρα.

Αυτή όμως της φωτό ήταν πολύ άδεια σε περιεχόμενο. :...:

Link to comment
Share on other sites

Επειδη τυχαινει να την κανω αυτη την κουβεντα και με φιλους μου οταν γινεται κατι τετοιο θα λυσω το μυστηριο λεγοντας το εξης:

Λογω του οτι εχω δουλεψει χρονια διανομεας σε μαγαζια τετοιου τυπου,αν εχεις δει τι γινεται στο συγκεκριμενο μαγαζι απο δουλεια θα καταλαβεις οτι ειναι λογικο μια στις τοσες πανω στην απειρη δουλεια που εχουν να σου ερθει μια σκεπαστη λιγοτερο "γεματη" ή με καποια καθυστερυση!

Μιλαμε οτι γινεται Ο χαμος, σε αγωνες ch.L δεν πιανω γραμμη καν για να παραγγειλω μη σου πω και για ενα τεταρτο ανετα...!

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Αλλά πρέπει να γίνουμε σαν κάτι εστιατόρια εκτός ελλάδος που σου λένε πχ μπριζόλα τόσα oz και προφανώς δε τολμάνε να προσφέρουν κάτι λιγότερο.

Εκτός φυσικά και αν με τη μισή γέμιση προσφέρουν και ανάλογη έκπτωση τιμής.

Όπως και να χει το παραδάκι το μάγκωσε κάποιος και ο πελάτης είναι ευχαριστημένος :fun:.

Link to comment
Share on other sites

Δικαιολογια σιγουρα δεν ειναι ομως εχω περασει εξω απο το μαγαζι πολλες φορες και δεν ειναι απο τους κλασικους εβραιους που μολις πιασανε την καλη απο πελατες τα κανανε ολα μισα στις μεριδες ή εχει 5 ατομα να κανουν την δουλεια που θα πρεπε να κανουν 10! απασχολει πολυ προσωπικο απλα η δουλεια που εχει ωρες-ωρες ειναι εξωπραγματικη!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα τον Hydra τον κλέψανε στεγνά. Λάθος θα ήταν αν έστελναν λάθος παραγγελία, έκαναν λάθος ένα υλικό, λάθος διεύθυνση κλπ. Το παιδί πλήρωσε κάποια λεφτά και πήρε κάτι λιγότερο απ' ότι έπρεπε. Αν ο επιχειρηματίας δεν αντέχει την πίεση και την πληρώνουν οι πελάτες, τότε καλύτερα να τα παρατήσει και να κάνει κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.