Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Μετά τα μπιφτέκια, η ώρα 5 και κολλάει μια γαριδομακαρονάδα. (εδώ μόνο η σάλτσα - ντοματίνια είν' τα στρογγυλά)

Τρώω σαν φούστης τον τελευταίο καιρό!

DSC08892.jpg

Για τσουρέκια με γέμιση + επικάλυψη: Τερκενλης vs Max Perry.

Ακούω. Έχω δοκιμάσει μόνο από το τερκενλή.

Τερκενλής FTW...

PS. Έχω δοκιμάσει και τα δύο.

προτιμώ max perry.

Τσουρέκι δεν έχω φάει. Σοκολατάκια και πάστες όμως πολλές φορές, τόσες που είμαι σίγουρος ότι είναι τα πιό άθλια που υπάρχουν για όποιον αγαπάει τη σοκολάτα. :sick:

Τσουρέκι δεν έχω φάει. Σοκολατάκια και πάστες όμως πολλές φορές, τόσες που είμαι σίγουρος ότι είναι τα πιό άθλια που υπάρχουν για όποιον αγαπάει τη σοκολάτα. :sick:

τα ποιο καλα που εχεις φαει απο που ειναι?

Το τσουρεκι του max perry ειναι σαν το MW3, overrated :p

Μοιαζει με κακη αντιγραφη του Πιπεριδη που εχω πιο περα στην χρεμωνιδου.

Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ητανε του Κωσταντινιδη, πολυ "σπαταλος" με την σοκολατα, αν θυμαμαι καλα μεσα ειχε και πραλινα, οχι μονο αυτο το μαυρο πραμα που βαζουνε οι υπολοιποι, ητανε καπως ξερο ομως, ολιγον τι ξεφτιλα για τα 17 ευρω που κοστιζει.

Stay tuned για pic απο "καθαρο" σαβουριασμα αυριο :p

Το τσουρεκι του max perry ειναι σαν το MW3, overrated :p

Μοιαζει με κακη αντιγραφη του Πιπεριδη που εχω πιο περα στην χρεμωνιδου.

Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ητανε του Κωσταντινιδη, πολυ "σπαταλος" με την σοκολατα, αν θυμαμαι καλα μεσα ειχε και πραλινα, οχι μονο αυτο το μαυρο πραμα που βαζουνε οι υπολοιποι, ητανε καπως ξερο ομως, ολιγον τι ξεφτιλα για τα 17 ευρω που κοστιζει.

Stay tuned για pic απο "καθαρο" σαβουριασμα αυριο :p

Οτι εχω παρει απο τον Κωνσταντινιδη ειναι κορυφαιο αν και εχει λιγο τσιμπιμενες τιμες,το τσουρεκι δεν το εχω δοκιμασει τωρα μαλλον ηρθε η στιγμη :p...

τα ποιο καλα που εχεις φαει απο που ειναι?

Παρλιάρος: Sweet Alchemy, Κολωνάκι

Chocolat, Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα

Αριστοκρατικόν, Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα

Αφοί Ασημακόπουλοι, Χαριλάου Τρικούπη, Εξάρχεια (μόνο τα μικρά, κορμοί σοκολάτας, αλλά είναι ανεπανάληπτα)

Πως να φάτε πίστα Dominos, εντελώς δωρεάν:

Παραγγέλνετε Τρίτη που έχει προσφορά 1+1

Σας λένε ότι λόγω πολύ δουλειάς, θα κάνει 50' και το αποδέχεστε

Στη 1 ώρα και 15 λεπτά που δεν έχει έρθει, παίρνετε ξανά με πολλά νεύρα και ζητάτε την υπεύθυνη

Της λέτε ότι δεν πρόκειται να πληρώσετε την παραγγελία και θα την πάρουν πίσω

Σας λέει να πείτε στο παιδί που θα την φέρει, να τις αφήσει και να κρατήσει απλά την απόδειξη. :D

Μπορεί να έριξα μερικές χριστοπαναγίες πασχαλιάτικο, αλλά δεν πληρώσαμε τίποτα...

Οτι εχω παρει απο τον Κωνσταντινιδη ειναι κορυφαιο αν και εχει λιγο τσιμπιμενες τιμες,το τσουρεκι δεν το εχω δοκιμασει τωρα μαλλον ηρθε η στιγμη...

Συμφωνώ στο κορυφαίο, διαφωνώ στο τσιμπιμένες. Για παράδειγμα το μιλφέιγ του για εμένα είναι κλάσεις ανώτερο από της Δέσποινας, έχει 2.50€, αντί για 2.90€ της Δ και είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος. Σε ζαχαροπλαστεία γειτονιάς τα βρίσκεις από 1.90€ μέχρι και 3.50€

Συμφωνώ στο κορυφαίο, διαφωνώ στο τσιμπιμένες. Για παράδειγμα το μιλφέιγ του για εμένα είναι κλάσεις ανώτερο από της Δέσποινας, έχει 2.50€, αντί για 2.90€ της Δ και είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος. Σε ζαχαροπλαστεία γειτονιάς τα βρίσκεις από 1.90€ μέχρι και 3.50€

Μπορει να εχεις δικιο καθως δεν αγοραζω απο πολλα ζαχαροπλαστεια απλως εννοουσα οτι ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με το max perry παραδειγμα αλλα σαφως για μενα πολυ πιο γευστικα.Το μιλφειγ που ανεφερες πραγματικα δεν παιζεται :T:

το λοιπόν...συνοικιακό μαγαζί στον Γέρακα...."DELICIEUX"

OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΤΟΥΡΤΑ /ΠΑΣΤΑ COOKIES έχω δοκιμάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάστες σαν της Μέλισσας στο περιστέρι (σχεδόν απέναντι από το μετρό) ΔΕΝ υπάρχουν. Την πληρώνεις τρεις φορές πάνω από τα άλλα ζαχαροπλαστεία αλλά τα υλικά κι η ποιότητα απλά δεν υπάρχει. Και γενικώς όλα τα γλυκά της είναι κορυφαία.

Παρλιάρος: Sweet Alchemy, Κολωνάκι

Chocolat, Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα

Αριστοκρατικόν, Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα

Αφοί Ασημακόπουλοι, Χαριλάου Τρικούπη, Εξάρχεια (μόνο τα μικρά, κορμοί σοκολάτας, αλλά είναι ανεπανάληπτα)

Πως να φάτε πίστα Dominos, εντελώς δωρεάν:

Παραγγέλνετε Τρίτη που έχει προσφορά 1+1

Σας λένε ότι λόγω πολύ δουλειάς, θα κάνει 50' και το αποδέχεστε

Στη 1 ώρα και 15 λεπτά που δεν έχει έρθει, παίρνετε ξανά με πολλά νεύρα και ζητάτε την υπεύθυνη

Της λέτε ότι δεν πρόκειται να πληρώσετε την παραγγελία και θα την πάρουν πίσω

Σας λέει να πείτε στο παιδί που θα την φέρει, να τις αφήσει και να κρατήσει απλά την απόδειξη. :D

Μπορεί να έριξα μερικές χριστοπαναγίες πασχαλιάτικο, αλλά δεν πληρώσαμε τίποτα...

:worship:

Ok ασε το τσουρεκι που κανει 17 ενω οι αλλοι το πουλανε 10 και 11, την σοκολατοπιτα που την πας ? 3 ευρω το κομματι !!! Σε off-season που ειχα βγαλει τενοντιτιδα, δοκιμασα πριν τα χριστουγενα σοκολατοπιτα απο τουλαχιστον 6 διαφορετικα μαγαζια ! η μονη που πραγματικα μου αρεσει ειναι αυτη στον φουρνο ΣΤΑΥΡΟΣ στην Υμηττου ακριβως διπλα απτο Max Perry, τιγκα στην σοκολατα και μολις 1.8 το κομματι, ο ιδιος φουρνος μαλιστα πουλαει μπουγατσα με σοκολατα :p

Ok ασε το τσουρεκι που κανει 17 ενω οι αλλοι το πουλανε 10 και 11, την σοκολατοπιτα που την πας ? 3 ευρω το κομματι !!! Σε off-season που ειχα βγαλει τενοντιτιδα, δοκιμασα πριν τα χριστουγενα σοκολατοπιτα απο τουλαχιστον 6 διαφορετικα μαγαζια !

Δεν έχεις φάει τη δική μου, αλλά εγώ δεν έχω μαγαζί να την πουλήσω :p (άσχετα αν με έχουν φάει γνωστοί και φίλοι να ανοίξω...)

O Παρλιάρος το έχει 26€ το κιλό.

Ο Τερκενλής 12€ το κομμάτι, αλλά είναι 800γρ.

Ο Χατζής το ίδιο και το θεωρώ από τα χειρότερα γνωστά. Είναι απλά κομμένο στη μέση και αλειμμένο με μερέντα.

Στα 17€ ο Κωνσταντινίδης τι ποσότητα σου δίνει; Δεν έχω πάρει, δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.