Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Βασικα δεν υφισταται πλεον, εχει καταναλωθει εδω και 2 ωρες, απλα τωρα θυμηθηκα να ανεβασω την φωτο :p

Δυστυχως δεν εχω μαθει να παιζω ακομα με κιμα για να βαλω, επισης σε λιγες μερες φευγω οποτε αυτο το εκανα περισσοτερο για να μη πεταξω την μπεσαμελ (εληξε τον προηγουμενο μηνα :p), τα τυρια κλπ. Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο, μακαρονια~μπεσαμελ~κρουστα...

Μη μαθετε πως γινεται ο χαλβας με σιμιγδαλι γιατι ειναι τοσο ευκολο να γινει

και τοσο ευκολο να καταναλωθει που οι θερμιδες θα αγγιζουν τα ορια του alistar overeem. Ειδικα με αμυγδαλο μεσα.

Προσπαθω τελευταια να καταφερω να βγαλω φωτογραφιες αλλα αγνοειται αμεσως μολις γινει ετοιμος....

1ος οροφος-2ος οροφος-3ος οροφος.. και ακομα πειναγα οποτε πηρα και μια πιτσα :p

post-14956-1416076002,6585_thumb.jpg

αμα πω θα με παρεξηγησουν :p ανετα εφυγε παντως... το μονο προβλημα ηταν που το μπιφτεκι εκαιγε :p

Ετσι!!!! Λοιπόν Φαγητοδρομίες(περιστέρι) και το "Κοκορικο" στο Ίλιον....τοπ και τα δύο :D

Ο Ηλιας που εχει και τα 2 μαγαζια στο Ιλιον εκτος απο καλος επαγγελματιας εχει εμπειρια και απο αμερικη σε αντιστοιχο αντικειμενο.

Καλος ανθρωπος, καθαριοτητα και συνεπεια.

με σόγια ήταν; :p (στο Αγ. Όρος είχα φάει τέτοιο παστίτσιο)

Αν επιτρεπεις, σε ποια μονη ειχες παει;

Σήμερα ετοίμασα ένα σπέσιαλ μαμ μόνο για τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] :p

Μόλις το έβαλα στον φούρνο. Oταν βγει με το καλό θα σας δείξω και κανένα κομμάτι με τα layers (αν αφήσει ο άστρο:dance3:)

Πρώτη στρώση

img9493p.jpg

img9494a.jpg

img9495u.jpg

και δεύτερη εμπλουτισμένη με κρέμα γάλακτος και λίγο πιπεράκι

img9497x.jpg

img9498z.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.