Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

Αν θέλετε να βρίσετε κάποιον εγώ φταίω, γιατί της είπα να βάζει καμιά συνταγή εδώ να χαλβαδιάζουμε.:p

Το θέμα είναι ότι δε βάζει συνταγή, μένει μόνο στις εικόνες :p

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Λιγούρα μ' έπιασε πάλι...ωραία φαγητά παιδιά, πολύ μεράκι...

Παρόλαυτά είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω καθημερινά...για μένα πάνω από 20λεπτά στη κουζίνα (συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος) είναι ανυπόφορη σπατάλη χρόνου...

Το γεύμα μου συνηθέστερα είναι μια σαλάτα (ντομάτα κι αγγουράκι ίσως ή βραστά λαχανικά) και είτε κάποιο κρεατικό (μπριζόλα ή κοτόπουλο στο φούρνο - κανά 20 λεπτο αρκεί) είτε τοστ με τυρί, γαλοπουλα κέτσαπ/μουστάρδα...πολύ σπάνια να γίνει κάτι πιο περίτεχνο κι ακόμη κι αν χρειάζεται παρακολούθηση και διαδικασίες, τις απλοποιώ και ησυχάζω...

Αφού κλείσω 5λεπτο στη κουζίνα με πιάνουν σιγά-σιγά τα νεύρα μου...

Ιδού φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ένα γιαούρτι και ωραία φρέσκια ντομάτα...

attachment.php?attachmentid=49018&stc=1&d=1333064509

post-230-1416075982,7596_thumb.jpg

Ξέρω πως οι περισσότεροι δεν θα συγκινηθούν, αλλά όπως και να έχει το ζυμωτό ψωμί είναι το κάτι άλλο.

(από τα χεράκια μου παρακαλώ :) :) :) )

Before...

o2hYe.jpg

After...

9FneQ.jpg

ejHUw.jpg

CJmyU.jpg

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Δεν μου αρέσει με ολικής μέσα και τόσο :)

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν είναι υγρό το ζυμάρι καθόλου. Φαίνεται έτσι λόγο φωτογραφίας. Επίσης τι να βαριέμαι;;; Να το ζυμώσω 5 λεπτά παραπάνω ή να ρίξω λίγο αλεύρι παραπάνω; :p :p :p

μαλλιώρας το κάνει πάντα στενό αλλά μην μου ανησυχείς για πάσχα ετοιμάζω κοκορέτσι γαρδούμπα κοντοσούβλι και τρέλο σουβλάκι....(χορινό, λουκάνικο, κοτόπουλο, πιπερια κρεμμύδι σε μια σουβλα)

μη μου στείλεις τα σάλια με το κούριερ :PPPPPPP

μια πιο παλιά

user_2_dsci0192__large_.jpg

ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Θα σε πάρω για ταμπούρλο:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.