Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

Πριν ποστάρω σουβλάκια μπορώ όταν γράφω @κάθαρμα να πηγαίνει notification [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] και όταν γράφω @γατούλης να έρχεται σε σένα; :p

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

oh my god, βίκτορα δεν περίμενα τέτοια απο σένα :p :P

και σιγά μην πέσω στο επίπεδο σας ...πάω να φάω μια μπουγάτσα ΜΕ ΤΥΡΙ

δεν έχω υποστίριξη και είναι άδικο!! πρέπει να διαλέξω τώρα τι να φάω αύριο το πρωί..

σπανακόπιτα?τυρόπιτα?κουρού?μπουγάτσα με κιμά? με τυρί? με σπανάκι?? choices choices choices :dance3::dance3:

δεν έχω υποστίριξη και είναι άδικο!! πρέπει να διαλέξω τώρα τι να φάω αύριο το πρωί..

σπανακόπιτα?τυρόπιτα?κουρού?μπουγάτσα με κιμά? με τυρί? με σπανάκι?? choices choices choices :dance3::dance3:

Μπουγάτσα με φλουρί?:p

και επειδή δεν είμαι λόγια handmade σούβλακος :dance3::dance3:

μόνο αλάτι και ρίγανη

Τις πατάτες δεν θα τις δείτε θα τις φάω απο το τηγάνι. :slap:

img8973a.jpg

img8975t.jpg

img8978j.jpg

img8980dq.jpg

img8981k.jpg

img8982b.jpg

Σήμερα είπα να το παίξω Ιταλίδα στην Ακρόπολη...

Κανελόνια με γέμιση κιμά. Μπόλικο τυράκι και κρέμα γάλακτος.

Περιμένω πως και πως να κρυώσουν να φάω :hang3:

img8983p.jpg

img8984a.jpg

img8985.jpg

img8986a.jpg

img8987h.jpg

img8992u.jpg

karmen... Κανω σφουγγαρισμα, γυαλισμα, παρκε, πλενω ρουχα, τα απλωνω τα σιδερωνω, τα διπλωνω, καθαριζω τουαλετες, τζακια, καμιναδες, ξερω να δακτυλογραφω, ειμαι πολυ ευχαριστη παρεα για στιγμες μοναξιας, ξερω αρκετα παραμυθια. Ζηταω συγκατοικηση (τα φαγητα εσυ :p) ή delievery σε λαμια. :p deal???? :p

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ

Άντε πάλι... Άλλη η ζύμη στη μπουγάτσα άλλη στη τυρόπιτα. Εσείς οι νότιοι όλα να τα απλουστεύετε πια... :hehe:

Αν δεν την κάνει κάποιος ban, θα μας τυρρανάει κάθε μέρα.

Εγώ παραδίνομαι!!!! Ποιός ξέρει τί θα φτιάξει αύριο... :hang3:

Το όνομα του thread λέει εκνευρίστε αυτούς που κάνουν δίαιτα ή μένουν στο εξωτερικό. Ούτε δίαιτα κάνω, ούτε στο εξωτερικό μένω, αλλά παρ' όλα αυτά κάθε φορά που μπαίνω είμαι FUUU (όχι fighters). ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ.

Αν θέλετε να βρίσετε κάποιον εγώ φταίω, γιατί της είπα να βάζει καμιά συνταγή εδώ να χαλβαδιάζουμε.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.