Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Ό, τι πάρεις 100 λέμε.

Απόλυτο chicken curry

EKUra.jpg

κοτόπουλο με lime sauce

V9yze.jpg

Και ίσως η καλύτερη ομελέτα που έχω φτιάξει ποτέ.

11 αυγά, Ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, πατάτες τηγανιτές, και τριμμένη παρμεζάνα on top. Τα λουκάνικα κόπηκαν σε ροδέλες, ψήθηκαν στο φούρνο για 3 λεπτά μέχρι να βγάλουν το λάδι τους. Τα λουκάνικα μεταφέρθηκαν στο τηγάνι με το λάδι τους και πέσαν τα αυγά από πάνω μαζί με τις πατάτες. Όπως καταλαβαίνετε το αυγό ψήθηκε στο λάδι απ' τα λουκάνικα, στο φούρνο. Τηγάνι στο φούρνο, για να φουσκώσει η ομελέτα (4cm περίπου) και win.

oe9it.jpg

με εξαίρεση την ομελέτα, όλα αυτά που δέιχνεις (και που είχες δείξει και τις προάλλες) είναι κανονικές μερίδες ή δείγματα ; (ή ό,τι έχει περισσέψει ; ) :p

Με εξαίρεση το κοτόπουλο lime που ήθελε λίγο σαλατούλα παραπάνω στο πιάτο, όλα τα υπόλοιπα είναι υπερμερίδες. Αν παρατηρήσεις τις φωτό και ξέρεις από κοψίματα κρεάτων κτλ, θα δεις ότι είναι πολυ παραπάνω από το κανονικό, και στο λέει αυτό κάποιος που πριν μερικά χρόνια αν δεν έτρωγε τρίτο πιάτο μακαρονάδα δε καταλάβαινε. Η σωστή και καλή μαγειρική είναι υγεία γιατί ξέρεις τι τρως και τρως σωστά (ορεκτικό, πρώτο, επιδόρπιο).

Ένα διάστημα είχα σιχαθεί να σηκώνομαι από το τραπέζι σκασμένος. Όσο τέλειο κι αν είναι το φαγητό αν πλαντάξεις στο φαΐ, δεν έχει νόημα, χάνεις τη γεύση + ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου. Αντιθέτως αν φας σωστά και φας κάτι νόστιμο, και όταν σηκωθείς απ' το τραπέζι είσαι κομπλέ χωρίς να χρειάζεται να πιεις 8 σόδες για να χωνέψεις, θα δεις την ομορφιά. ;)

Τουμπερλέκι πλέον γίνομαι μόνο αν παίξει bbq... Mια σχάρα για μένα και μια για τους υπόλοιπους :hehe:

η omelette's 11 ( κατά το ocean's) είναι για 2-3 άτομα φαντάζομαι ?

ατομική κάνω με 2 (3 max) αυγά...

επίσης...έχει κάτι σε πιπεριά μέσα, σωστά ? το απέκρυψες το συστατικό μήτσε, ε ?

δεν ξαναμπαίνω εδώ βράδυ...το έχετε παραξηλώσει μερικοί...μολις γύρισα από ποδήλατο και έχω βγάλει νύχια, δόντια και τρίχες με αυτά που βλέπω....και κόντεψα και να γλυστρήσω στα σάλια μου....:drool:

P.S. : Η ομελέττα είναι έργο τέχνης btw....:T:

η omelette's 11 ( κατά το ocean's) είναι για 2-3 άτομα φαντάζομαι ?

ατομική κάνω με 2 (3 max) αυγά...

επίσης...έχει κάτι σε πιπεριά μέσα, σωστά ? το απέκρυψες το συστατικό μήτσε, ε ?

δεν ξαναμπαίνω εδώ βράδυ...το έχετε παραξηλώσει μερικοί...μολις γύρισα από ποδήλατο και έχω βγάλει νύχια, δόντια και τρίχες με αυτά που βλέπω....και κόντεψα και να γλυστρήσω στα σάλια μου....:drool:

P.S. : Η ομελέττα είναι έργο τέχνης btw....:T:

Με την ομελέτα φάγαμε 4 άτομα και χορτάσαμε, αλλά είχαμε τσιμπήσει και πριν, αν πεινάω θέλω τη μισή για πάρτη μου.

Δε το απέκρυψα ρε, το ξέχασα... :p Πιπεριά δεν έχει, το πράσινο είναι φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα στη μέση.

P.S : Θενξ man :T:

ότι πάρεις 100....

άστα κάτω αυτά κάνουν 200!

self-ban από το θρεντ για μια βδομάδα......το ΕΝΝΟΩ! :wall::triniti:

done

Peinasmenos II: The Revenge of the Foithth

pLqNP.jpg

Συνοδευτηκαν απο τυροκαυτερη και χωριατικη. Το κακο ηταν πως, επειδη βιαζομουν και πεταξα πολλες πατατες σε πολυ λαδι, δεν τηγανιστηκαν σωστα και πολλες εγιναν σκονη... aniweiz... φαγαμε και σημερις :p

ηρθε η ωρα για REVENGE!!!!!

ομαδικη φωτο!

post-14956-1416075981,194_thumb.jpg

WARNING!!! NSFAnywhere!!!! μακρια απο καρδιακους (και πεινασμενους)!!!

Σάμαλι για τους haters

post-14956-1416075981,509_thumb.jpg

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΟΟΟΟΟ :D

post-14956-1416075981,5757_thumb.jpg

Sabor: Παστίτσιο

Πικαντικο χοιρινο... !!!! :D

post-14956-1416075981,652_thumb.jpg

Sabor: Πικάντικο χοιρινό

Τηγανόψωμο

post-14956-1416075981,7114_thumb.jpg

Sabor: Τηγανόψωμο

ολα αυτα για εμενα :D!!!!! HATERS!!!!

Σήμερα το μενού είχε ψαράκι και συγκεκριμένα φαγκρί. Μανιτάρια και φυσικά πατατούλες :dance3:

img8951p.jpg

img8959ot.jpg

img8969w.jpg

img8972f.jpg

Ποιες τηγανητες ωρε ? πατατες στον ατμο ftw ! παντα με λαδολεμονο :D και οι φουρνου καλες ειναι (κατα προτιμηση στην γαστρα) παρολαυτα εκανα like γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα βλεπουν ψαρι και κανουν μεταβολη, εγω αν αναλογιστω ποσους τονους - σολωμους - τσιπουρες - γαριδες εχω φαει τα τελευταια 2 χρονια θα αρχισω να αισθανομαι ενοχες :p

Εχουν ωραιο κοψιμο οι ατιμες παντως, παντα λεπτες προτιμαω σε cheat meal, κατευθειαν απτην φριτεζα και πνιγμενες στην ketchup :p οι country ειναι overrated imo.

edit : τα μανιταρια πρεπει να τα σπανε :D

αν πλαντάξεις στο φαΐ, δεν έχει νόημα

Ούτε να με πλήρωνες...

Καλά όσα λες, αλλά εγώ καλά το ευχαριστιέμαι το υπερβολικό.

Υγεία; Let it be. Στα 50 έχω λίγες πιθανότητες να πεθάνω, στα 65 μπορεί πιο εύκολα από 'σενα. Δεν πειράζει. Και ίσως να παίρνω 2 χάπια παραπάνω, δεν πειράζει. Αφού στο τέλος όλοι θα ψωφίσουμε, άσε να πάω χορτάτος. :p:dance3:

Ούτε να με πλήρωνες...

Καλά όσα λες, αλλά εγώ καλά το ευχαριστιέμαι το υπερβολικό.

Υγεία; Let it be. Στα 50 έχω λίγες πιθανότητες να πεθάνω, στα 65 μπορεί πιο εύκολα από 'σενα. Δεν πειράζει. Και ίσως να παίρνω 2 χάπια παραπάνω, δεν πειράζει. Αφού στο τέλος όλοι θα ψωφίσουμε, άσε να πάω χορτάτος. :p:dance3:

E τότε πήγαινε χορτάτος, χύτρα τέκνον μου. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.