Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Wellington beef. Κοινώς, μοσχάρι σε σάλτσα κρεμυδιού μέσα σε σφολιάτα. "Home made" από τον χασάπη της γειτονιάς.

attachment.php?attachmentid=48086&stc=1&d=1328796335

attachment.php?attachmentid=48087&stc=1&d=1328796338

post-23-1416075810,5863_thumb.jpg

post-23-1416075810,8159_thumb.jpg

Wellington beef. Κοινώς, μοσχάρι σε σάλτσα κρεμυδιού μέσα σε σφολιάτα. "Home made" από τον χασάπη της γειτονιάς.

[hate mode]Της μανας μου ειναι καλυτερο!!![/hate mode]

Όταν έρθω να πεις στην μάνα σου να μου κάνει το τραπέζι :hehe:

αμα με κανονισεις σε διαγωνισμο :p αχαχαχαχαχαχ

εδω δεν ειναι ουτε το 1/5 απο αυτα που φτιαχνει :phttp://saborconna.blogspot.com

Generic Photos

Ομολογώ πως νιώθω να μυρίζει μέσα στο δωμάτιο....μήπως πεινάω ????

Έτσι πρέπει να είναι το Wellington; Με το αίμα του;

EDIT: See ya and raise ya:

[ame]

[/ame]
Έτσι πρέπει να είναι το Wellington; Με το αίμα του;

Μοσχάρι ειδικά φιλέτο κοκκινο-ροζ (medium) πρέπει να ψήνεται, ακομα και το well-done, πάλι είναι ροζ στο κέντρο.

Οι πιο πολλές γυναίκες πάντως τα κρέατα ειδικά σχάρα τα θέλουν καλοψημένα (= 1κλικ πριν το κάρβουνο, γεμάτο καρκίνους και διοξίνες :T: ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.