Jump to content

Official ΦαγητοThread (FoodLab)

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply

Simply Burgers (1xCowboy) ή Σουβλάκια (1 μερίδα γύρο); Είναι σοβαρό το πρόβλημα, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Simply Burgers (1xCowboy) ή Σουβλάκια (1 μερίδα γύρο); Είναι σοβαρό το πρόβλημα, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

εξαρταται αμα ειναι σοι ο γυρος, και απο ποια σιμπλι :p

ο Ιορδάνης πάνω στην παλαιά Πεντέλη υπάρχει ακόμα ; Από ποιότητα τι λέει;

Εννοείς την Ταβέρνα ή το κιόσκι με τα καλάμια ?

το κιόσκι λέγεται "Πέτρινο" πλέον νομίζω (έχει και λουκουμάδες) και είναι κομπλέ, η ταβέρνα που ήταν στην ίδια μεριά του δρόμου ανεβαίνοντας ( μετά το σημείο που στρίβει για Ντράφι) δεν θυμάμαι καν τι είναι τώρα και έχω καιρό να κάνω trial...

εξαρταται αμα ειναι σοι ο γυρος, και απο ποια σιμπλι :p

για το τι σόι γύρος, δεν ξέρω τις διάφορες διακυμάνσεις :p

Όταν λες ποια simply? «Στο Μαρούσι», σου κάνει ως απάντηση; Έχουν διαφορές τα διάφορα καταστήματα;

ε ρε παιδι μου, αμα ο γυρος ειναι καλος εννοω, στην Αθηνα ερχεται ολη η σαβουρα :p

τωρα για τα ντελιβεραδικα, λογικα τα πιο πολλα ειναι franchise οποτε ενω τα υλικα και το μενου δεν αλλαζουν, ολα τα γυρω γυρω παιζουν. το χω παρατηρησει σε ολα, πιτσες/σουβλακια/κινεζικα/μπεργκερ, αναλογα την περιοχη μερικα δεν τρωγονται καν.

τελικα τι εφαγες ?:hehe:

ε ρε παιδι μου, αμα ο γυρος ειναι καλος εννοω, στην Αθηνα ερχεται ολη η σαβουρα :p

Αυτό πιο πολύ εξαρτάται από τον πιτογυρά. Πόσο κέρδος θέλει να βγάλει, είτε είναι Αλεξανδρούπολη είτε Γλυφάδα.

τωρα για τα ντελιβεραδικα, λογικα τα πιο πολλα ειναι franchise οποτε ενω τα υλικα και το μενου δεν αλλαζουν, ολα τα γυρω γυρω παιζουν. το χω παρατηρησει σε ολα, πιτσες/σουβλακια/κινεζικα/μπεργκερ, αναλογα την περιοχη μερικα δεν τρωγονται καν.

Αυτό καρα-ισχύει. Ακόμη και η PizzaFan που έχει ρομποτικό σύστημα παρασκευής, έχει τρελές διαφορές από περιοχή σε περιοχή. Από Ίλιον που την θεωρώ πολύυυ δυνατή εώς άλλα μέρη που φτάνει να μην τρώγεται καν.

Εγώ που σιχαίνομαι λιωμένη σοκολάτα, το είδα με την τσίμπλα στο μάτι και είπα να τον βρίσω. Μετά ήρθε και το "αλμυρο κέικ" της μαμάς να μ' αποτελειώσει. Και μόνο το όνομα "αλμυρό κέικ" μου δημιουργεί ψυχολογικά. :hang3:

αυτα ειναι τα απομειναρια απο το μεσημερακι του σαββατου...ολα ψημενα απο εμενα σε τηγανι...το 1 απο τα 6 εμεινε...(δεν κακο για 16χρονο!)

post-15326-1416075796,1624_thumb.jpg

το 1 απο τα 6 εμεινε...(δεν κακο για 16χρονο!)

lol wat? 15 καλαμάκια προσωπικό ρεκόρ. Είχα να φάω μιάμιση μέρα. Γυμνάσιο πήγαινα... :hang3:

Να 'ναι καλά τα μανηγύρια.

20 καλαμακια τροω αμα ειμαι φαγωμενος χωρις υπερβολες! Αρκει το σουβλακι να λεει…

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.