Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

[MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] χρειάζομαι τα φώτα σου!

Όσες φορές έχω κατέβει Κρήτη, έχω φάει σε ταβερνάκι, "ΣΤΑΚΑ".

Πήγα τις προάλλες σε ένα κρητικό στην Αθήνα και μου έδωσαν "αθόγαλο" και "στακοβούτυρο". Μου είπαν να τα κάνω στο τηγάνι με λίγο αλεύρι για να δέσει. Μου βγήγε μια βλακεία... :(

Αυτό που έχω φάει κάτω, είναι σα λιωμένο τυρί. Αυτό που έφτιαξα είναι ένα ζουμί με γεύση χώμα... Πως φτιάχνω ΣΤΑΚΑ;;;;

cant help you. δεν έχω καταφέρει να φτιάξω. Θέλει μαγκιά και κάποιον να σου δείξει

  • Replies 10,9k
  • Created
  • Last Reply
Θα σου έλεγα να αποφύγεις τους διάφανους...από άποψη αντοχής ίσως και ξεθωριάσματος...

Έχω Braun FS20 MultiGourmet εις διπλούν και ο ένας μάλιστα αν θυμάμαι καλά 6ετίας...Προτεινόμενος φούλ...

να σου πω αυτό που μπαίνει στην λεκάνη στη μέση. τι ακριβώς κάνει;

:shout:

Το λοιπόν. Σήμερα το βράδυ μετά τις 9-10 λέω να μαζευτούμε για βρώμικο.

Ακούω συμμετοχές.

:shout:

count me in

Μα δε γίνεται 6 ώρα το απόγευμα να θες να κανονίσεις τέτοιο πράγμα για το ίδιο βράδυ. Πέστο 3-4 μέρες πιο πριν.

Μου φαίνεται το έχετε χάσει τελείως...κανονίζετε δύο ημέρες πριν να πάτε για βρώμικο?:hehe:

Που πήγαν οι αξίες της ζωής?:p

Βρε το βρώμικο τρώγεται after hours μετά την έξοδο...εκεί έχει την χάρη του!:T:

Άμα κάνει πετάλι ο Dellman θα είμαι Χαμοστέρνας σε 1ώρα :hehe:

Εντάξει...θα το κάνουμε Πέμπτη βράδυ μετά τις 11 για να μην παραπονιέται και ο Lakisss :p

Πέμπτη guys, να καταφέρω να συνέλθω λιγο απο αυτη την χαζοίωση που κυκλοφορεί και off we go.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.